Παρουσία του Προέδρου του Π.Σ.Φ. κ. Πέτρου Λυμπερίδη η κοπή πίτας των Φυσικοθεραπευτών στα Τρίκαλα

Κοπή πίτας Φυσικοθεραπευτών: Ευχή όλων η νέα χρονιά να μειώσει τα σωματικά προβλήματα 

Φροντίζουν να αποκαθιστούν σωματικά προβλήματα, προσφέροντας την πολυπόθητη κίνηση για τους ασθενείς και την απομάκρυνση των πόνων. Εκατοντάδες άνθρωποι σε καθημερινή βάση έρχονται να τους εμπιστευτούν αναζητώντας ίαση σε κινητικά κι όχι μόνο προβλήματα. Κι εκείνοι πιστοί στο καθήκον και στην εργασία τους καταβάλλουν τα ανθρωπίνως δυνατά για την σωματική μας ανακούφιση.

Ο λόγος της εισαγωγής ανήκει στους φυσικοθεραπευτές, οι οποίοι αργά το απόγευμα του Σαββάτου, σε μια άκρως ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, παρουσία του προέδρου του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών κ. Πέτρου Λυμπερίδη, έκοψαν την πίτα τους, σε εκδήλωση που διοργάνωσε στα Τρίκαλα, στην αίθουσα “Αίγλη” του Ξενοδοχείου “Πανελλήνιον” στα Τρίκαλα, το περιφερειακό τμήμα Τρικάλων-Καρδίτσας των Φυσικοθεραπευτών.

Φυσικοθεραπευτές των Τρικάλων και της Καρδίτσας, σύμφωνα με την “Krini Live” αντάμωσαν στον προαναφερόμενο χώρο, έχοντας την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για το νέο χρόνο, ενώ παράλληλα να συζητήσουν θέματα και ζητήματα που σχετίζονται με τον κλάδο τους.

Ευχή του κ. Λυμπερίδη και του διοικητικού συμβουλίου προς τους συναδέλφους του η νέα χρονιά να κυλήσει με λιγότερα προβλήματα υγείας με τους φυσικοθεραπευτές να οπλιστούν με υπομονή και επιμονή για να αντεπεξέλθουν με επιτυχία στα όποια ζητήματα της χρονιάς που ξεκίνησε.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης το διοικητικό συμβούλιο τίμησε την πρώην πρόεδρο του Συλλόγου κα Παπαδοπούλου Κωνσταντίνα για την μεγάλη προσφορά της στο Σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Πρόεδρος του Δ/Σ κ. Καρσιώτης Γεώργιος, η Αντιπρόεδρος κ. Γεωργίου Γεωργία, ο Γραμματέας κ. Λαμπρίδης Ιωάννης , ο Ταμίας κ. Κυρίτσης Σέφης, το Μέλος κ. Παλιούρας Αχιλλέας, ευχαριστούν όλους τους χορηγούς για τα δώρα και ιδιαίτερα #amistim.greece #amistim


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *