Παροχή ψυχολογικής υποστήριξης στους πολίτες

Το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων οργάνωσε Συμβουλευτική υπηρεσία για τους πολίτες του νομού με τηλεφωνική Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης στο τηλ. 24313 50721

Σε εποχές περιορισμού μετακινήσεων και εγκλεισμού στις οικίες ολοένα και περισσότεροι πολίτες ζητούν ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς επιστήμονες προκειμένου να ξεπεράσουν κάθε είδους προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Στο πλαίσιο αυτό φορείς της Υγείας οργανώνονται προκειμένου να βοηθήσουν και να υποστηρίξουν όσους χρίζουν βοήθειας.

Ένας από αυτούς τους φορείς και το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων. Συγκεκριμένα λόγω των μέτρων περιορισμού και αυτοπεριορισμού, που ελήφθησαν με στόχο τον περιορισμό της διάδοσης της νόσου COVID-19 ο τομέας ψυχικής υγείας του Γενικού Νοσοκομείο Τρικάλων οργάνωσε Συμβουλευτική υπηρεσία για τους πολίτες του νομού με τηλεφωνική Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης στο τηλ. 24313 50721.

Η επιδημία, μας έχει φέρει όλους αντιμέτωπους με μια καινούργια πραγματικότητα και με βαθιές ανατροπές στην καθημερινότητα και τον τρόπο ζωής μας, προκαλώντας συχνά πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Σε αυτό το κλίμα και με αίσθημα επιστημονικής ευθύνης, το Γ.Ν.Τ ανέλαβε την πρωτοβουλία για την οργάνωση και λειτουργία προγράμματος, συμβουλευτικής, ψυχολογικής και κοινωνικής υποστήριξης των συμπολιτών μας μέσω τηλεφώνου.

Για να μιλήσουν, να στηριχθούν, να συμβουλευτούν και να έρθουν πιο κοντά στη λύση τυχόν προβλήματος τους.

Συγκεκριμένα:

Παροχή ψυχολογικής υποστήριξης: Δευτέρα μέχρι Παρασκευή (8 π.μ- 2μμ) στο τηλ. 24313 50721.

Η Παροχή ψυχιατρικών υπηρεσιών σε πάσχοντες από ψυχικό νόσημα συνεχίζεται. Για πληροφορίες στο τηλέφωνο του ψυχιατρικού τμήματος: 24313 50204. Δευτέρα μέχρι Παρασκευή (09:00 π.μ- 13:00 μ.μ).

KRINI LIVE