Πάει για θεματικός αντιπεριφερειάρχης Υγείας η Δήμητρα Νάτσινα

Η δουλειά και το έργο της Φαρκαδόνιας γιατρού την τελευταία διετία από την έναρξη της πανδημίας έως σήμερα εκτιμήθηκε από τους πάντες

Την τελευταία διετία, διανύοντας τις ιδιαίτερα δύσκολες εποχές της πανδημίας η Δήμητρα Νάτσινας, υπεύθυνη ΤΟΜΥ Τρικάλων και περιφερειακή σύμβουλος Θεσσαλίας, έδωσε δείγματα γραφής στον υγειονομικό σχεδιασμό για την ανάπτυξη των κινητών μονάδων για την διενέργεια των ράπιτ τεστ και λοιπών θεμάτων που σχετίζονται με τον κορονοϊό.

Ακούραστα και σιωπηλά, θυσιάζοντας ακόμη και προσωπικό χρόνο, με την ψυχική και σωματική κούραση, κατάφερε να κερδίσει πολλές φορές το «στοίχημα» που έθετε η ίδια με την ανάληψη των αρμοδιοτήτων της, γεγονός που εκτιμήθηκε και εκτιμάται από τους πάντες.

Σαφώς η δουλειά της και το ενδιαφέρον εκτιμήθηκε και από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, ο οποίος είναι έτοιμος πλέον να της αναθέσει ένα γνωστό χαρτοφυλάκιο, πάνω στο αντικείμενό της. Σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας ο κ. Αγοραστός αναμένεται να της αναθέσει καθήκοντα θεματικού αντιπεριφερειάρχη Υγείας.

Αναμφίβολα και σε αυτό το κομμάτι η κα Νάτσινα, η Φαρκαδόνια γιατρός έχει να προσφέρει πολλά και είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρει.

Εξάλλου χρόνια τώρα το ενδιαφέρον της για την Υγεία είναι κάτι παραπάνω από μεγάλο, όπως φυσικά και η ευαισθησία της με θέματα που έχουν να κάνουν με τους πολίτες.

Αυτό είναι που την κάνει να ξεχωρίζει και ένα μεγάλο μέρος Τρικαλινών να την θεωρούν δικό τους άνθρωπο…