Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού για το νηπιαγωγείο Ζάρκο

Μετά τους σεισμούς του Μαρτίου το σχολείο μεταφέρθηκε προσωρινά στον παιδικό σταθμό Ζάρκου και από τότε έως σήμερα προκαλεί τα έντονα παράπονα των γονιών

Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού, αναφέρει θυμόσοφος λαός και ως φαίνεται, σύμφωνα με τα λεγόμενα γονιών νηπίων του νηπιαγωγείου Ζάρκου, ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του εν λόγω σχολείου.

Όπως είναι γνωστό το σχολείο στεγαζόταν σε κτήριο μαζί με το δημοτικό σχολείο Ζάρκου, στο κέντρο του χωριού. Το κτήριο του νηπιαγωγείου, όπως και του δημοτικού σχολείου, είχαν υποστεί μεγάλες ζημιές το περασμένο Μάρτιο μετά τον καταστροφικό σεισμό της 3ης Μαρτίου με αποτέλεσμα να ληφθεί απόφαση, σύμφωνα με τους γονείς, για προσωρινή στέγαση του σχολείου στο κτήριο του παιδικού σταθμού. Παιδικός σταθμός και νηπιαγωγείο συστεγάζονται σήμερα, 8 μήνες μετά το σεισμό, με τους γονείς να καταγγέλλουν ότι το προσωρινό πλέον να μετατρέπεται σε μόνιμο.

Όπως ανέφεραν στην «ΚΡΗΝΗ LIVE» οι γονείς, το σχολείο μεταφέρθηκε χωρίς να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις στο κτήριο, με αποτέλεσμα σήμερα, τα παιδιά του νηπιαγωγείου να κάνουν μάθημα σε έναν χώρο που δην πληρεί τις; προϋπουθέσεις, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ζητούν άμεσα από το Δήμο Φαρκαδόνας και την τοπική κοινότητα να μεριμνήσουν για την μεταφορά του νηπιαγωγείου, όπως τους είχαν υποσχεθεί τον περασμένο Μάρτιο, προκειμένου τα παιδιά να στεγαστούν σε ένα χώρο ο οποίος θα πληρεί τις προϋποθέσεις και τις προδιαγραφές.