Κατ’ οίκον εμβολιασμοί κατά του κορονοϊού από το Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας

Το Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας προχωρά στους κατ΄ οίκων εμβολιασμούς σε άτομα που δεν μπορούν να προσέλθουν για εμβολιασμό

Αυξητική τάση παρουσιάζουν οι εμβολιασμοί στο τοπικό εμβολιαστικό κέντρο του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας. Καθημερινά και μετά την αύξηση των κρουσμάτων και στην περιοχή του Δήμου Δαρκαδόνας, δεκάδες πολίτες διαφόρων ηλικιών, σπεύδουν να πραγματοποιήσουν τον εμβολιασμό προκειμένου να προστατευτούν από τον κορονοϊό, που πραγματικά θερίζει σε όλο το φάσμα του νομού, ταυτόχρονα και στην περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας.

Ήδη εδώ και αρκετό διάστημα συνδημότες μας, σύμφωνα με την «ΚΡΗΝΗ LIVE» σπεύδουν να πραγματοποιήσουν την τρίτη δόση του εμβολίου, την αναμνηστική, αφού έχουν συμπληρώσει εξάμηνο από την ολοκλήρωση των δυο πρώτων δόσεων. Ταυτόχρονα και πολίτες οποίοι δεν είχαν πραγματοποιήσει τον εμβολιασμό, προσέρχονται για να πραγματοποιήσουν τον εμβόλιο.

Το Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας προχωρά στους κατ΄ οίκων εμβολιασμούς σε άτομα που δεν μπορούν να προσέλθουν για εμβολιασμό. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Υγείας προκειμένου να κλείσουν το ραντεβού τους, έτσι ώστε στη συνέχεια να τους επισκεφτεί γιατρός ή νοσηλευτής για τον εμβολιασμό.

Τηλ. 2433350200