Ουρές χιλιομέτρων λόγω μεγάλης επισκεψιμότητας στην ε.ο. Τρικάλων – Λάρισας

Αποκαλυπτικές οι εικόνες που κατέγραψε το «KriniTrikalon» με την ουρά των οχημάτων να ξεκινά από τον κυκλικό κόμβο Μεγαλοχωρίου και να τελειώνει στα φανάρια του Δέλτα Λάρισης

Οι ημέρες των Χριστουγέννων έφεραν αρκετό κόσμο στα Τρίκαλα και στην περιφέρεια του νομού. Χιλιάδες κόσμου επισκέφτηκαν τη γενέτειρά τους, για να ανταμώσουν και να περάσουν τα Χριστούγεννα μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Φυσικά με αφορμή την επιστροφή τους στα χωριά και στους τόπους καταγωγής δεν θα μπορούσαν να μην πραγματοποιήσουν μια μικρή βόλτα στα Τρίκαλα, ή σε κάποιο τουριστικό προορισμό του νομού.

Χαρακτηριστικό της μεγάλης επισκεψιμότητας που επικρατεί στο νομό ήταν το μποτιλιάρισμα που σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης, δεύτερης ημέρας των Χριστουγέννων στην εθνική οδό Τρικάλων – Λάρισας. Στο ρεύμα με κατεύθυνση Λάρισα προς Τρίκαλα, και συγκεκριμένα από τον κυκλικό κόμβο στην είσοδο-έξοδο του Ε65 αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν λόγω της μεγάλης κίνησης προς Τρίκαλα, με αποτέλεσμα η ουρά των αυτοκινήτων να αγγίζει τα 4 χιλιόμετρα και να φτάνει μέχρι τα φανάρια του Δέλτα Λάρισας.

Όπως ήταν φυσικό ο εκνευρισμός των οδηγών στην πολύωρη αναμονή ήταν έντονος. Πολλοί ήταν εκείνοι που μετάνιωσαν για την απόδραση που επέλεξαν να πραγματοποιήσουν ενώ άλλοι ισχυριζόταν πως δεν μπορούσαν να αποφύγουν το ταξίδι, μιας και επιβαλλόταν να επιστρέψουν στις βάσεις τους.