Το αδιαχώρητο επικράτησε στη χοροεσπερίδα του ΓΕΛ Φαρκαδόνας

Κέφι και χορός συνέθεσαν το τοπίο το βράδυ των Χριστουγέννων στο κοσμικό κέντρο «Ποσειδώνιο» της Φαρκαδόνας, χώρος διεξαγωγής της ετήσιας εκδήλωσης

Εκτοξεύτηκε στα ύψη το κέφι στην διάρκεια της ετήσιας χοροεσπερίδας του Γενικού Λυκείου Φαρκαδόνας. Η καθιερωμένη, ετήσια εκδήλωση, διοργανώθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων στο κοσμικό κέντρο «Ποσειδώνιο» της Φαρκαδόνας και επιφύλασσε πλούσια διασκέδαση και πολλές εκπλήξεις.

Από νωρίς των βράδυ των Χριστουγέννων γονείς και μαθητές άρχισαν να κατακλύουν την αίθουσα του κέντρου, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των διοργανωτών και δη των εφήβων μαθητών της Γ΄ τάξης.

Η αίθουσα λίγο αργότερα έσφιξε από ζωή και διασκέδαση, από αισιοδοξία και χαμόγελα, στοιχεία τα οποία μπορούν να προσφέρουν οι έφηβοι.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης οι μαθητές και το σχολείο φρόντισαν να επιβραβεύσουν τις επιτυχίες των αποφοίτων της περσινής χρονιάς που κατάφεραν να εισαχθούν σε σχολές και τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με το σύστημα των πανελληνίων εξετάσεων.

Τα βραβεία απένειμαν οι εκπρόσωποι του δήμου Ηλίας Καραμάνος, Μιχάλης Μπαγιώτης, Γιάννης Αναγνώστου, Κώστας Κοκκινίδης, Βασίλης Αγγέλης, Δημήτριος Χαλκιάς και Κώστας Θωμάς αλλά και η εκπρόσωπος του σχολείου κα Βίκυ Κούμπου  που ευχήθηκαν στους επιτυχόντες, νέους πλέον φοιτητές καλή πρόοδο και επίτευξη των στόχων τους.

Φυσικά οι ευχές δεν προοριζόταν μονάχα για τους αποφοίτους. Ευχές απευθύνθηκαν από καθηγητές και γονείς στους υποψηφίους της φετινής χρονιάς, που προετοιμάζονται εντατικά και σε λίγους μήνες αναμένεται αν εισέλθουν στην τελική ευθεία των πανελληνίων εξετάσεων.

Αμέσως μετά οι μαθητές βράβευσαν αρχικά το δήμο Φαρκαδόνας  για την συνδρομή του σε θέματα που αφορούσαν τους ίδιους και το σχολείο και το κ. Κώστα Κοκκινίδη υπέυθυνο της εταιρίας ΥΦΑΝΤΗΣ που υπήρξε επίσημος χορηγός της χοροεσπερίδας.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με πολύ χορό, παραδοσιακή και λαϊκή μουσική με την πίστα να παίρνει φωτιά. Η διασκέδαση κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με αμείωτη ένταση.

Φυσικά δεν έλειψαν και οι τυχεροί, καθώς στην εκδήλωση υπήρξε πλούσια λαχειοφόρος.