Ομορφαίνουν το χώρο μας με μοντέρνες και φινετσάτες δημιουργίες οι αδελφές Κατερίνα και Μαρία Λιάκου

Χρόνια προσφοράς στο κλασικό και νεανικό έπιπλο και πλέον στις δημιουργίες εσωτερικών χώρων και εκδηλώσεων

Για 35 συναπτά έτη η Βιοτεχνία Επίπλου Λιάκου που φιλοξενείται στο Πλατύκαμπο της Λάρισας ομορφαίνει το χώρο μας. Το σπίτι, την επιχείρηση μας, δίνοντας μια μοντέρνα και ασυναγώνιστη αισθητική.

Για 35 ολόκληρα χρόνια η εμπιστοσύνη του κόσμου στους ιδιοκτήτες της επιχείρησης είναι ιδιαίτερα μεγάλη, γεγονός που αποδεικνύεται από την επισκεψιμότητα και της αγορές σε έπιπλα και λοιπά είδη.

Μετά την επιτυχημένη παρουσία της επιχείρησης στο χώρο του επίπλου η εταιρία χρόνια τώρα επεκτάθηκε στο νεανικό έπιπλο, που κεντρίζει τα βλέμματα του κοινού.

Την τελευταία διετία οι αδερφές Κατερίνα και Μαρία Λιάκου αποφάσισαν να ασχοληθούμε με την κατασκευή ξύλινων διακοσμητικών για το σπίτι αλλά και για τις κοινωνικές εκδηλώσεις γάμων και βαπτίσεων. Οι σπουδές τους στο χώρο της διακόσμησης και όχι μόνο, η αγάπη για την αισθητική χώρου και η εμπειρία, τους βοήθησαν στο να ομορφύνουμε με τις κατασκευές τους αρκετά δωμάτια παιδιών αλλά και να διακοσμήσουν γωνιές σαλονιών με προσωπικότητα.

Πολλά είδη τους πωλούνται και στο διαδίκτυο

https://www.etsy.com/shop/handmadecorations?ref=seller-platform-mcnav

και έχουν μεταφερθεί μέσω παραγγελιών σε όλον τον κόσμο. Η δουλειά τους παρουσίαζεται και στον προσωπικό λογαριασμό του FaceBook και στη διεύθυνση https://www.facebook.com/handmadecorations.

Παράλληλα μέσω εκθέσεων που διοργανώνουν σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλίας κάνουν γνωστή τη δουλειά τους, η οποία χαρακτηρίζεται αξιόλογη, που συμβαδίζει με τις τάσεις της εποχής και της μόδας. Ανάλογη έκθεση διοργανώθηκε προσφάτως και στην Κρήνη στο Cafe Afroditi αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Η Βιοτεχνία βρίσκεται στο 7ο χλμ Λάρισας- Αγιάς και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 6974145963.