Ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά στο νέο οπωροπωλείο της Οιχαλίας

Οι ιδιοκτήτης του νέου καταστήματος Θανάσης και Βασίλης Δημ. Ρίζος προσφέρουν ποιότητα στα λαχανικά που παράγουν μόνοι τους, φρεσκάδα στα φρούτα και ασυναγώνιστες τιμές

Ολόφρεσκα λαχανικά που παράγονται στην περιοχή μας και διακρίνονται για την ποιότητα και τη νοστιμιά τους. Φρούτα τα οποία τα περισσότερα παράγονται σε περιοχές της Θεσσαλίας και διακρίνονται για την φρεσκάδα τους.

Όλα τα παραπάνω μπορεί να συναντήσει και να προμηθευτεί ο καταναλωτής στο νέο οπωροπωλείο που ξεκίνησε να λειτουργεί στην Οιχαλία, από δύο νέα παιδιά, τα αδέλφια Θανάση και Βασίλη Δημ. Ρίζου.

Σύμφωνα με την «ΚΡΗΝΗ LIVE» το νέο κατάστημα άνοιξε χθες στην Οιχαλία και δηλώνει πανέτοιμο να εξυπηρετήσει όλες τις καθημερινές απαιτήσεις των νοικοκυριών και οικογενειών.

Τα περισσότερα προϊόντα που διαθέτει το οπωροπωλείο παράγονται στο κτήμα της οικογένειας Ρίζου, με παραδοσιακούς και βιολογικούς τρόπους, που τα κάνουν να ξεχωρίζουν σε ποιότητα και γεύσεις.

Ο υπεύθυνοι του καταστήματος αναλαμβάνουν να μεταφέρουν τις παραγγελίες σας ακόμη και στις οικίες, λαμβάνοντας υπόψη τα περιοριστικά μέτρα που εφαρμόζονται εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Η «KPHNH LIVE» εύχεται στα παιδιά καλές δουλειές και επίτευξη των στόχων που έχουν θέσει, οι ίδιοι και η οικογένειά τους.