Ο Θανάσης Αργυρίου αναζητά τις ευθύνες του κακού

Ο Θανάσης Αργυρίου, ο συντοπίτης συγγραφέας, ποιητής, καταγόμενος από το χωριό της Κρήνης, έρχεται να δώσει μια δική του διάσταση στα προαναφερόμενα, μέσω της συγγραφής του νέου θεατρικού έργου «Εσύ φταις»

Πολλές φορές αναλογιζόμενοι κάποιο συμβάν, κάποια περιπέτεια που ζήσαμε, κάποιο γεγονός που μας εξιστορήθηκε προσπαθήσαμε να αναζητήσουμε το ποιος φταίει ή το τι έφταιξε για να συμβεί κυρίως κάτι το δυσάρεστο.

Αναζητώντας τις ευθύνες ορισμένες φορές βρίσκουμε στην άκρη του νήματος τον υπαίτιο. Σε άλλες πάλι όχι, γεγονός που μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο.

Ο Θανάσης Αργυρίου, ο συντοπίτης συγγραφέας, ποιητής, καταγόμενος από το χωριό της Κρήνης, έρχεται να δώσει μια δική του διάσταση στα προαναφερόμενα, μέσω της συγγραφής του νέου θεατρικού έργου «Εσύ φταις».

Το νέο έργο του Θανάση Αργυρίου αποτελεί διασκευή του ομώνυμου διηγήματος το οποίο περιλαμβάνεται στη συλλογή διηγημάτων που τιτλοφορείται ο «Τρελός του Καραμελάδικου». Μέσω του θεατρικού ο συγγραφέας προσπαθεί να ανιχνεύσει τις αιτίες των ευθυνών που φέρουν οι ήρωες τους μέσα σε μια πλοκή που δεν περνά απαρατήρητη στον αναγνώστη. Και το καταφέρνει στον καλύτερο δυνατό βαθμό καθώς η ιστορία και τα πρόσωπα συνδέονται και αποσυνδέονται θέλοντας να απομακρύνουν κάθε ευθύνη που τους βαραίνει.