Ο Σύλλογος ΑμΕΑ «Η Αρωγή» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Αντιμετωπίζοντας με δύναμη και θάρρος τη ζωή

Παρουσία πλήθους φορέων του νομού, αλλά και κόσμου κόπηκε το απόγευμα του Σαββάτου η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία «Η Αρωγή». Ενός δραστήριου Σωματείου, το οποίο έρχεται να στηρίξει τα άτομα που αντιμετωπίζουν αναπηρίες, αλλά ταυτόχρονα με τις παρεμβάσεις του, χρόνια τώρα, αναδεικνύει, τα προβλήματα, επιδιώκοντας λύσεις.
Τις ευχές στα μέλη και τους φίλους που συμμετείχαν στην εκδήλωση έδωσε η πρόεδρος του Συλλόγου κα Ελένη Καϊμά.
Η πρόεδρος ευχαρίστησε φορείς και κόσμο που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, τονίζοντας ότι η συμμετοχή τους, δίνει δύναμη, στην ίδια, την διοίκηση και τα μέλη του Συλλόγου.
«Η σημερινή παρουσία σας, μας όλους ιδιαίτερα. Σας θέλουμε συμμάχους στις προσπάθειες που καταβάλλουμε για την επίλυση των προβλημάτων που μας απασχολούν. Σας θέλουμε δίπλα μας, να παλέψουμε και να αγωνιστούμε, διεκδικώντας τα αυτονόητα. Ισότητα, προσβασιμότητα, εργασία, επίλυση των προβλημάτων», σημείωσε μεταξύ των άλλων η κα Καϊμά.
Συνοδοιπόρος και αρωγός των προσπαθειών του Συλλόγου και του συνόλου των Ατόμων με Αναπηρία υπάρχει η κα Στέλλα Ντούβλη, γιατρός αναισθησιολογίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων.
Η κα Ντούβλη μίλησε για τη δύναμη ψυχής όλων αυτών των ανθρώπων που αποτελούν παράδειγμα για όλους μας.
Η γιατρός δεν έκρυψε την χαρά της που βρέθηκε, όπως είπε, κοντά σε αγαπημένα της πρόσωπα, πρόσωπα που αποτελούν τους ήρωες της καθημερινότητας, τους ήρωες της διπλανής μας πόρτα.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν εκ μέρους της περιφέρειας ο κ. Βασίλης Αναγνωστόπουλος για το δημο Τρικκαίων ο κ. Μιχάλης Λάππας, ο διευθυντής της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Χρήστος Μπουλούμπασης, ο κ. Ηλίας Τσιαούσης υπεύθυνος της Ν.Δ. σε θέματα υγείας και η πρόεδρος τoυ ΘΕΛΩ κα Κορίνα Λιούτα.

Οι παρευρισκόμενοι ευχήθηκαν καλή και ευλογημένη χρονιά, η οποία θα φέρει υγεία και απομάκρυνση από τα προβλήματα.

https://www.youtube.com/watch?v=Ers_HMmLyL4