Μουσικοχορευτικό αποκριάτικο ηχόχρωμα στο Πετρωτό

Μια μοναδική εκδήλωση με πρωταγωνιστές τα παιδιά και τους εφήβους των τμημάτων της χοροδιδασκάλου Γιάννας Αλεξίου

Παιδικά και εφηβικά χαμόγελα πλημμύρισε η κεντρική πλατεία του δημοτικού διαμερίσματος Πετρωτού του Δήμου Φαρκαδόνας, κατά την έναρξη των διήμερων εκδηλώσεων που διεξάγονται στον οικισμό ενόψει Αποκριών.
Η πρεμιέρα των εκδηλώσεων άνοιξε αργά το μεσημέρι σε εκδήλωση που διοργάνωσε η κα Γιάννα Αλεξίου, χοροδιδάσκαλος, των παιδικών και εφηβικών τμημάτων.
Η πλατεία του χωριού, τόπος συνάντησης και διεξαγωγής της εκδήλωσης, γέμισε από κόσμο, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έσπευσαν να παρακολουθήσουν το χορευτικό ταπεραμέντο των παιδιών.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε ένα μουσικοχορευτικό ηχόχρωμα από τα παιδιά και τους εφήβους, που γιόρτασαν με την κατάλληλη ενδυμασία την Αποκριά.
Φυσικά από την όλη διοργάνωση δεν έλειπαν και τα μουσικοχορευτικά σκετσάκια στα οποία πρωταγωνίστησαν οι μικροί φίλοι του χωριού.
Το ταλέντο των παιδιών χειροκροτήθηκε από τους γονείς και τους παππούδες των παιδιών που συνεχάρησαν για την προσπάθεια και την άρτια προετοιμασία και την χοροδιδάσκαλο κα Αλεξίου.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συνεχίζεται και κορυφώνεται αύριο Κυριακή, ανήμερα της Τυρινής, με το καρναβάλι που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πετρωτού, με την παρέλαση μασκαράδων και αρμάτων περιμετρικά της πλατείας του χωριού.

TO