Ο πρώην πρόεδρος του Γριζάνου Α. Νταντάλιας καταγγέλλει τη δημοτική Αρχή Φαρκαδόνας για αδιαφορία

Έντονα είναι τα παράπονα που διατυπώνει ο πρώην πρόεδρος της κοινότητας Γριζάνου και νυν αντιπρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου, Αχιλλέας Νταντάλιας για την κατάσταση που διέπει το Ηρώο στην πλατεία του χωριού.

Ο νυν αντιπρόεδρος αφήνει αιχμές στην δημοτική Αρχή Φαρκαδόνας για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το μνημείο, χώρος τιμής για όλους εκείνους που θυσιάστηκαν για την πατρίδα και την ελευθερία.

Ωστόσο ο χώρος αυτός, μένει ασυντήρητος από το Δήμο, ο οποίος δεν μεριμνά για την συντήρηση και την καθαριότητα, αδιαφορώντας μπροστά στα παράπονα και στα αιτήματα που διατυπώνονται από την κοινότητα.

Σε σχετική αναφορά που κινοποιήθηκε στην «KriniLive», ο κ. Νταντάλιας αναφέρει μεταξύ των άλλων τα εξής:

«Καταγγέλω την σημερινή δημοτική Αρχή κι όλες τις υπεύθυνες αρχές του Δήμου Φαρκαδόνας για την κατάσταση που βρίσκεται το Γριζάνο, και ιδιαίτερα ο χώρο της πλατείας και του Μνημείο Πεσόντων, που είναι χώρος τιμής για εμάς και για αυτούς που πριν πολλά χρόνια αγωνίστηκαν για να ζούμε σήμερα εμείς ελεύθεροι. 

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι ο χώρος που τους τιμούμε να είναι αξιοπρεπής και όχι στα χάλια που βρίσκεται σήμερα.

Δεν έχουν προσφέρει ούτε το ελάχιστο, μια μικρή συντήρηση αυτού του μνημείου με αποτέλεσμα να έχει εγκαταλειφτεί.

Μνημείο εγκατάλειψης και αδιαφορίας. Πονάει η ψυχή μας με την εικόνα που βλέπουμε κάθε μέρα σε ένα χώρο ιερό που βρίσκεται στην πλατεία του χωριού μας. Παρακαλώ πολύ τους υπεύθυνους να λάβουν μέριμνα για την καθαριότητα και τον ευπρεπισμό του χώρου».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.