Ο πρόεδρος του Πετροπόρου μοίρασε χαρά στα παιδιά του χωριού

Για μια ακόμη χρονιά ο κ. Κώστας Φορτωτήρας διοργάνωσε την ετήσια Χριστουγεννιάτικη γιορτή προσφέροντας δώρα στα παιδιά του οικισμού

 Για μια ακόμη χρονιά ο πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Πετροπόρου του Δήμου Φαρκαδόνας ήρθε να προσφέρει χαρά στα παιδιά. Ο κ. Κώστας Φορτωτήρας, αποφάσισε για μια ακόμη χρονιά να μεταφέρει τα παιδιά στο κλίμα των ημερών, προσφέροντας στα παιδιά διασκέδαση, χαρά και δώρα. Και τα κατάφερε κι αυτό διαφάνηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στα πρόσωπα των παιδιών που πλημμύρησαν χαμόγελα.
Ειδικότερα η Χριστουγεννιάτικη γιορτή διοργανώθηκε στο κτίριο του πρώην δημοτικού σχολείου Πετροπόρου. Στο κτίριο νωρίς το μεσημέρι αφίχθη ο Αη Βασίλης, ο οποίος μέσα στο σάκο του είχε εφοδιαστεί με παιχνίδια τα οποία με την βοήθεια του κ. Φορτοτήρα και γυναικών του χωριού τα διένειμαν στα παιδιά.
Λίγο αργότερα τα παιδιά, μέλη του παιδικού, χορευτικού τμήματος του χωριού αλλά και το χορευτικό των γυναικών  υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου κ. Λάκη Αλεξίου, παρουσίασαν ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο, χορευτικό πρόγραμμα.
Τα παιδιά και οι γυναίκες απέσπασαν το ζεστό χειροκρότημα των γονιών και των παππούδων τους που έσπευσαν να τα καμαρώσουν. Τις ευχές προς τα παιδιά και τους γονείς τους για όμορφες γιορτές με υγεία και αγάπη απηύθυνε ο κ. Κώστας Φορτοτήρας. Παράλληλα ευχήθηκε στα παιδιά καλή πρόοδο σε όλους τους τομείς, κυρίως της εκπαίδευσης παροτρύνοντας εκείνα να είναι επιμελείς μαθητές και να δέχονται τις συμβουλές γονιών και δασκάλους τους.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσίας η επί σειρά ετών διευθύντρια του δημοτικού σχολείου των Ταξιαρχών κα Ελένη Τζαβέλα η οποία έτυχε θερμής υπόδοχής από παιδιά και γονείς.