ΝΟΜΗ: Στο παρά 5 γλίτωσε κάτοικος από το δάγκωμα αδέσποτων

Τα αδέσποτα είχαν ιδιαίτερες άγριες διαθέσεις, ωστόσο την τελευταία στιγμή, η επέμβαση κατοίκων του χωριού που προσέτρεξαν στο σημείο, απώθησαν τα σκυλιά

Την τελευταία στιγμή γλίτωσε από τα χειρότερα κάτοικος της Νομής του Δήμου Φαρκαδόνας. Ο κάτοικος κι ενώ βρισκόταν εντός του χωριού το βράδυ της Πέμπτης δέχτηκε επίθεση αδέσποτων σκύλων, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να τον τραυματίσουν. Τα αδέσποτα είχαν ιδιαίτερες άγριες διαθέσεις, ωστόσο την τελευταία στιγμή η επέμβαση κατοίκων του χωριού που προσέτρεξαν στο σημείο, απώθησαν τα σκυλιά, για να μην προκαλέσουν κάποιο τραυματισμό στον συγχωριανό τους.

Όπως τονίζουν κάτοικοι του χωριού το τελευταίο διάστημα και στην κοινότητα της Νομής υπάρχει ιδιαίτερο θέμα με τα αδέσποτα. Πολλά από αυτά προσεγγίζουν το χωριό από όμορα χωριά, προκαλώντας το φόβο των κατοίκων και ιδιαίτερα των μικρών παιδιών που παίζουν σε κεντρικά σημεία του οικισμού.

Καλούν τις αρμόδιες Υπηρεσίες να μεριμνήσουν προκειμένου να απομακρυνθούν τα αδέσποτα και να φιλοξενηθούν σε ειδικό χώρο προκειμένου να δέχονται την φροντίδα και να είναι ασφαλείς.