Δεν παύει να σκέφτεται τους συνδημότες και τους συγχωριανούς του ο «Ράμπο»

Με το αίσθημα ευθύνης που τον διακατέχει απέναντι στους κατοίκους της Οιχαλίας αλλά και των όμορων χωριών, τον κάνει να βρίσκεται ακόμη και σήμερα δραστήριος, διευθετώντας μια σειρά υποχρεώσεων και αιτημάτων που του καταθέτουν οι συνδημότες του

Αν και έχει αποσυρθεί από την τοπική αυτοδιοικητική σκηνή δεν παύει να ασχολείται με προβλήματα και ζητήματα των κατοίκων του χωριού του. Αντιθέτως η αγάπη του για το χωριό και τους συγχωριανούς του, τον κάνουν να βρίσκεται στο μέτρο του δυνατού, δίπλα στους πολίτες και στα προβλήματα τους, αναδεικνύοντας την ευαισθησία του και το μεγαλείο καρδιάς που κρύβει ως άνθρωπος.

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Ζαφείρη, τον κατά κόσμο «Ράμπο», επί σειρά ετών δημοτικό σύμβουλο και αντιδήμαρχο.

Στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές ο κ. Ζαφείρης μπορεί να μην κατάφερε να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος. Ωστόσο με το αίσθημα ευθύνης που τον διακατέχει απέναντι στους κατοίκους της Οιχαλίας αλλά και των όμορων χωριών, τον κάνει να βρίσκεται ακόμη και σήμερα δραστήριος, διευθετώντας μια σειρά υποχρεώσεων και αιτημάτων που του καταθέτουν οι συνδημότες του.

Δίνει το παράδειγμα ο «Ράμπο» και με τον τρόπο του, μας παρακινεί όλους να κάνουμε ακριβώς το ίδιο. Φτάνει να ακολουθήσουμε αυτό το παράδειγμα και να μην περιμένουμε την προεκλογική περίοδο….