Νέος αντιδήμαρχος Καθαριότητας ο Κώστας Κοσμάς

Ο κ. Γιώργος Μακρυνιώτης μετά από μια επιτυχημένη πορεία στην Αντιδημαρχία Καθαριότητας παρέδωσε τη σκυτάλη στον κ. Κώστα Κοσμά

Αλλαγή σκυτάλης στην Αντιδημαρχία Καθαριότητας Ηλεκτροφωτισμού και Πρασίνου του Δήμου Φαρκαδόνας. Από την ερχόμενη Δευτέρα 1 Ιούλιου καθήκοντα αντιδημάρχου αναλαμβάνει ο δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας κ. Κώστας Κοσμάς, λαμβάνοντας την θέση του πετυχημένου αντιδημάρχου  κ. Γιώργου Μακρυνιώτη.

Ο κ. Γιώργος Μακρυνιώτης

Σύμφωνα με πληροφορίες η εν λόγω αλλαγή αποτελεί την πρώτη, ενώ αναμένεται στο αμέσως επόμενο διάστημα να υπάρξουν αλλαγές προσώπων και σε άλλες αντιδημαρχίες.

Στις αρμοδιότητες του κ. Κώστα Κοσμά μεταξύ των άλλων συγκαταλέγονται εκείνες της Καθαριότητας των οικισμών, της διαχείρισης στερεών αποβλήτων, διαχείρισης και συντήρησης χώρων πρασίνου, διαχείρισης και συντήρησης οχημάτων και καυσίμων, πολιτικής προστασίας, διαχείρισης δημοτικών αποθηκών, ανάπτυξης και συντήρησης δημοτικού δικτύου και υποδομών ηλεκτροφωτισμού.

Η θητεία του κ. Κοσμά αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 31 Αυγούστου του 2019.

Αναφορικά με τον κ. Κοσμά, ο νεότερος ηλικιακά της ομάδας του δημάρχου κ. Θανάση Μεριβάκη, κατά το παρελθόν είχε διατελέσει αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Κοινωνικής Αλληλεγγύης καθώς επίσης και μέχρι προσφάτως πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρησης.

Ο  δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Θανάσης Μεριβάκης ευχήθηκε καλή θητεία στο νέο αντιδήμαρχο, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον προκάτοχο κ. Γεώργιο Μακρυνιώτη για το πλούσιο και παραγωγικό έργο που επέδειξε κατά την πολύμηνη θητεία του στην Αντιδημαρχία Καθαριότητας.