Νέες κλοπές και απόπειρες διαρρήξεων σε οικίες στη Φαρκαδόνα και στο Ζάρκο

Μια κλοπή σε οικία στην Φαρκαδόνα το βράδυ το Θεοφανείων και δυο απόπειρες στο Ζάρκο τα νέα περιστατικά που καταγράφηκαν στην περιοχή μας

Η απουσία λίγων ωρών από την οικία τους, άνοιξε το δρόμο της παράνομης δράσης  αγνώστου-ων για να εισέλθουν στο σπίτι και να αφαιρέσουν χρήματα και κοσμήματα αξίας.

Τα μέλη της 4μελούς οικογένειας έφυγαν από το σπίτι αργά το απόγευμα του Σαββάτου των Θεοφανείων. Δεν γνώριζαν όμως ότι κατά την επιστροφή τους στο σπίτι θα ερχόταν αντιμέτωποι με ένα δυσάρεστο θέαμα, αυτό της διάρρηξης και της κλοπής.

Συγκεκριμένα άγνωστος-οι, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, επωφελούμενοι της απουσίας των ιδιοκτητών της οικίας, παραβίασαν παράθυρο και εισήλθαν στο εσωτερικό, αφαιρώντας χρηματικό ποσό, κοσμήματα καθώς και μια τηλεόραση. Το περιστατικό εκτιμάται ότι σημειώθηκε γύρω στις 8:30 το βράδυ του Σαββάτου. Ωστόσο έκπληξη προκαλεί ο τρόπος δράσης των δραστών, αφού η οικία βρίσκεται σε σχετικά κεντρικό σημείο και γειτνιάζει με άλλα σπίτια μιας και η περιοχή είναι πυκνοκατοικημένη.

Και δεν μένουμε μονάχα εδώ. Το ίδιο βράδυ σημειώθηκαν δυο απόπειρες διαρρήξεων στο όμορο χωριό του Ζάρκου. Στην πρώτη περίπτωση άγνωστοι προσέγγισαν έναν άνδρα που ζει μόνος του στο χωριό. Οι δράστες φέρεται να απείλησαν τον ιδιοκτήτη να τους δώσει χρήματα, ωστόσο έφυγαν άπραγοι καθώς ο ηλικιωμένος δεν είχε να τους δώσει. Στο ίδιο χωριό, σύμφωνα με πληροφορίες επιχείρησαν να διαρρήξουν οικία. Ευτυχώς την συγκεκριμένη στιγμή στο σπίτι κατέφθαναν οι ιδιοκτήτες, γεγονός που βοήθησε, έτσι ώστε να απομακρυνθούν με αυτοκίνητο που τους περίμενε και στο επέβαιναν δυο ακόμη συνεργοί τους νεαρής ηλικίας.