Νέες διαρρήξεις στη Φαρκαδόνα με μικρές και μεγάλες απώλειες

Τα επαναλαμβανόμενα κρούσματα διαρρήξεων σε οικίες προκαλούν αγωνία και φόβο στους κατοίκους που δεν μπορούν να προστατεύσουν τις περιουσίες τους

Αρχή όχι όμως και τέλος δεν έχουν τα περιστατικά διαρρήξεων στην ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας. Τα περιστατικά διαρρήξεων οικιών το τελευταίο διάστημα, τείνουν σε συνήθεια, προκαλώντας το φόβο και την αγωνία των πολιτών.

Μέσα σε λίγα 24ωρα διαπράχτηκαν από άγνωστο-ους τρεις διαρρήξεις οικιών με τους ιδιοκτήτες να μετρούν μικρές και μεγάλες απώλειες.

Από την πλευρά της η Αστυνομία και το αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα Φαρκαδόνας, συστήνει την ιδιαίτερη προσοχή των πολιτών, προτρέποντας στους πολίτες, κατά την απομάκρυνσή τους από τις οικίες, έστω και για λίγες ώρες, να ασφαλίζουν πόρτες και παράθυρα, όπως επίσης να μην φιλοξενούν στα σπίτια τους, χρήματα αλλά και είδη μεγάλης αξίας. Παράλληλα καλούν τους πολίτες σε περιπτώσεις που αντιληφθούν περίεργες κινήσεις αγνώστων να ειδοποιούν άμεσα την Αστυνομία, προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστα περιστατικά.

Μετά το την διάρρηξη οικίας σε χωριό της δημοτικής ενότητας Πελινναίων του Δήμου Φαρκαδόνας, όπου άγνωστος-οι ήρθαν να αφαιρέσουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί κοσμήματα μεγάλης χρηματικής αξίας, δύο νέες διαρρήξεις σημειώθηκαν αυτή τη φορά στη Φαρκαδόνα.

Όπως καταγράφει το Krinitrikalon.gr  τα δύο περιστατικά σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο νωρίς το βράδυ σε δυο διαφορετικές οικίες. Αν και οι οικίες που έδρασαν οι δράστες βρισκόταν σε ιδιαίτερα κεντρικό σημείο, δεν βοήθησε ώστε να αποτρέψουν για να μην προχωρήσουν στην παράνομη πράξη τους. Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση ο δράστης-ες, αφού εισήλθαν στην οικία από το παράθυρο αφαίρεσαν μια φωτογραφική μηχανή, ενώ στην δεύτερη περίπτωση κοσμήματα.

Τα περιστατικά καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία η οποία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.