Νέα ιατρική εκδήλωση στην Κρήνη

Διοργανώνεται το μεσημέρι της ερχόμενης Τρίτης από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρήνης και το Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας

Πράξη τις δεσμεύσεις, που έδωσε προ διμήνου περίπου, φαίνεται πως κάνει η διοίκηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρήνης του Δήμου Φαρκαδόνας, η οποία σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας προχωρά στη δεύτερη κατά σειρά διοργάνωση ιατρικής ημερίδας με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού.

Η ημερίδα διοργανώνεται το μεσημέρι της ερχόμενης Τρίτης στις 2 το μεσημέρι σε αίθουσα του πρώην δημοτικού σχολείου του χωριού.

Ομιλητές της εκδήλωσης η γενική γιατρός, αναπληρώτρια διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας κα Βιολέτα Ροκκά και η κα Νικολέτα Μπέλτσιου, νοσηλεύτρια, η οποίες μέσω των εισηγήσεων τους θα επικεντρωθούν στην πρόληψη των ασθενειών ενώ θα δώσουν συμβουλές για σωστή και καλή υγεία. Το συντονισμό της εκδήλωσης θα αναλάβει η κα Κατερίνα Πλακουτσή, διοικητική υπάλληλος του Κ.Υ. Φαρκαδόνας και μέλος της Ομάδας Εργασίας ΤΟ.Μ.Υ.

Σημειωτέον ότι τα μέλη της επιστημονικής ομάδας του Κ.Υ.Φ. επενδύουν στην ενημέρωση και εκπαίδευση των πολιτών της ακτίνας δράσης του, προάγοντας την σωστή υγεία και επιδιώκοντας την ευαισθητοποίηση που οφείλει και πρέπει να δείχνει ο κάθε άνθρωπος για να είναι υγιείς.