Νέα διοίκηση απέκτησε ο «Φαϋττός» Ζάρκου

Διεξήχθησαν οι εκλογές και συγκροτήθηκαν σε Σώμα οι νεοεκλεγμένοι στην διοίκηση και ετοιμάζονται πλέον να αναλάβουν πολιτιστική και κοινωνική δράση

Μια νέα δημιουργική πολιτιστική τριετία υπόσχεται να προσφέρει η νεοεκλεγείσα διοίκηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζάρκου «Ο Φαϋττός». Τα μέλη του Πολιτιστικού Οργάνου πραγματοποίησαν την περασμένη Κυριακή τις εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης και των λοιπών Οργάνων.

Μετά τις εκλογές στις οποίες υπήρξε μεγάλη συμμετοχή και την συγκρότηση του Σώματος στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου συμμετέχουν καταλαμβάνοντας τα παρακάτω καθήκοντα:

Πρόεδρος: Χρήστος Αραχωβίτης, αντιπρόεδρος: Σωτήριος Διβανες, γενικός γραμματέας: Μπαζαϊτη Άννα, ειδική γραμματέας: Γκιμίση Χαρούλα, ταμίες: Βάιος Λιότσιος- Χαρίλαος Ζώτος, υπεύθυνη χορευτικού: Τσιοτινού Σταυρούλα, υπεύθυνος δημόσιων σχέσεων:Πασχάλης Κωστίμπας, μέλος – αναπ. δημόσιων σχέσεων: Καματσέλος Παύλος, μέλος: Αθανάσιος Καρλιάμπας. Στην εξελεγκτική επιτροπή εκλέχθηκαν οι: Ζώτος Τριαντάφυλλος, Ζώτου Ιουλία, Νάνης Χρήστος.

«Βασιζόμενοι και στηριζόμενοι στο όραμα που έχουμε για τον τόπο που μεγαλώσαμε, ζούμε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας , συνεχίζουμε με πίστη σε ακόμη καλύτερες και ευνοϊκές για την ανάπτυξη του χωριού μας δράσεις. Ευχαριστούμε θερμά όλους μας στήριξαν κι εξακολουθούν να μας στηρίζουν αλλά και όλους όσους είναι διατεθειμένοι να συνεργαστούν μαζί μας. Το Συμβούλιο του Συλλόγου μας ανανεώθηκε και είναι έτοιμο να προχωρήσει σε διαδρομές Πολιτισμού», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η νεοκλεγείσα διοίκηση.

Η νέα διοίκηση ευχαριστεί θερμά τους, Φιλιώ Κύρκου, Λυδία Μπέη και Αθανασία Τσιοτινού για την καθοριστική συμβολή τους ως ιδρυτικά μέλη του «Φαϋττού» και για τη συνεργασία τους τα τρία πρώτα χρόνια ζωής του.

Η πρώτη συνάντηση μελών και φίλων δίνεται πλέον την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 8:30 στην ταβέρνα «Ο Τακης» όπου θα κοπεί η Πρωτοχρονιάτικη πίτα.