Μοσχομυρίζουν οι γειτονιές μαχλέπι, πορτοκάλι και αμμωνία

Ξεκίνησε η παρασκευή κουλουριών, τσουρεκιών και Πασχαλινών γλυκισμάτων στους φούρνους της γειτονιάς στα χωριά της Φαρκαδόνας και στα ζαχαροπλαστεία

Μια μόλις εβδομάδα απέχουμε από το Πάσχα και οι φούρνοι και τα ζαχαροπλαστεία που λειτουργούν στο Δήμο Φαρκαδόνας άρχισαν να προετοιμάζονται προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις γιορτινές ανάγκες των πολιτών. Σε κάθε γειτονιά στα χωριά της Φαρκαδόνας όπου λειτουργούν φούρνοι αναδύεται ένα ευχάριστο άρωμα από τα τσουρέκια, τα κουλούρια και τα διάφορα γλυκίσματα που παρασκευάζουν οι φούρνοι και τις επόμενες ημέρες θα βρεθούν σε πρώτη ζήτηση.

Γλυκίσματα για το σπίτι αλλά και για την γιορτινή επίσκεψη σε συγγενικά και φιλικά σπίτια.

Όπως αναφέρουν αρτοποιοί της περιοχής μας η ζήτηση από την Μεγάλη Δευτέρα και καθ΄  όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα είναι αυξημένη, καθώς και οι γιορτές του Πάσχα είναι συνυφασμένη με μια σειρά προϊόντων που προμηθεύονται οι πολίτες. Επίσης έρχονται να εξηγήσουν ότι την φετινή χρονιά σαφώς η κίνηση θα είναι αυξημένη σε σχέση με πέρυσι καθώς οι περιορισμοί έχουν μειωθεί αν κρίνουμε από το Πάσχα του 2020 που υπήρχε ολική αναστολή όλων των δραστηριοτήτων.

Αναφορικά με τις τιμές υπογραμμίζουν ότι δεν θα υπάρξουν διαφορές σε σχέση με την περασμένη χρονιά, και κινούνται σε λογικά πλαίσια.