Μόνα τα βουνά δεν σμίγουν..οι πρόεδροι όμως συναντιούνται και στην Κέρκυρα

Συνάντηση Φαρκαδόνιων στο νησί των Φαιάκων κατά την διήμερη εκδρομή του Μουσικού Συλλόγου Φαρκαδόνας «Αμφίων» με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Σπυρίδωνα

Συνάντηση κορυφής…δεν θα την χαρακτηρίζαμε. Τυχαία όμως συνάντηση ήταν…για τρεις συντοπίτες μας, προέδρους ο καθένας τους σε διαφορετικά πόστα. Ούτε και οι ίδιοι οι εικονιζόμενοι δεν περίμεναν τέτοια συνάντηση. Και αναφερόμαστε στους προέδρους, του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας κ. Γιάννη Αναγνώστου, Κεραμιδίου κ. Βασίλη Θεοδώρου και του Μουσικού Συλλόγου Φαρκαδόνας κ. Βάσω Μπασιάκου.

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας κ. Αναγνώστου βρέθηκε στην Κέρκυρα για οικογενειακούς λόγους μιας και η σύζυγός τους διδάσκει εκεί, οι δυο άλλοι πρόεδροι συμμετείχαν στην διήμερη εκδρομή που πραγματοποιεί ο Μουσικό Σύλλογος Φαρκαδόνας στο νησί των Φαιάκων με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Σπυρίδωνα.

Και οι ίδιοι δεν πίστευαν στην τυχαία συνάντηση, έχοντας την ευκαιρία να απολάυσουν μαζί με τους υπολοίπους εκδρομείς τις ομορφιές και την διασκέδαση της Κέρκυρας.

Τελικά μόνο τα βουνά δεν σμίγουν…οι πρόεδροι μπορούν να συναντηθούν και μακριά της Φαρκαδόνας.