Μιχάλης Μπαγιώτης: «Στοχοπροσήλωση – δύναμη – θάρρος»

Τις ευχές προς τους υποψηφίους των πανελληνίων εξετάσεων μεταφέρει ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας, Μιχάλης Μπαγιώτης

Τις ευχές του προς τους υποψηφίους των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων που ζουν μόνιμα στο Δήμο μας, αλλά και σε εκείνους που έλκουν την καταγωγή τους από την περιοχή μας και διαμένουν σε κάποιο άλλο, κοντινό ή μακρινό σημείο της χώρας, μεταφέρει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας, Μιχάλης Μπαγιώτης.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέο Ξεκίνημα» εύχεται στους υποψηφίους που σε λίγες ώρες και το πρωί της Δευτέρας και της Τρίτης κι ως το τέλος του μήνα θα περνούν τις πύλες των δυο εξεταστικών κέντρων της Φαρκαδόνας και της Οιχαλίας, των Τρικάλων και ευρύτερα της χώρας, καλή και επιτυχημένη πορεία στις εξετάσεις, δύναμη και υπομονή και το σημαντικότερο στοχοπροσήλωση.

«Ένας μεγάλος σχολικός κύκλος έφτασε στο τέλος. Πλέον οι περισσότεροι από εσάς την φετινή χρονιά περνάτε από την εφηβεία στην ενηλικίωση, ανοίγοντας μια νέα πορεία στην ζωή σας. Σε λίγες ώρες εσείς, τα παιδιά μας, το μέλλον του τόπου μας, το δικό μας αύριο, θα περάσετε τις πύλες των εξεταστικών κέντρων. Όλοι γνωρίζουμε, όλοι κατανοούμε το άγχος, την αγωνία, ίσως και το φόβο, των εξετάσεων. Οπλιστείτε με δύναμη και υπομονή, με θάρρος και μείνετε προσηλωμένοι στο στόχο, που θέσατε πριν τριετίας. Όλοι εμείς, γονείς, εκπαιδευτικοί, φίλοι σας, βρισκόμαστε εδώ να πορευτούμε από κοινού και να στηρίξουμε σε αυτή τη δύσκολη δοκιμασία, την πρώτη της ζωής σας.

Θα πρέπει να σκέφτεστε θετικά. Θα πρέπει να θυμάστε ότι οι πανελλήνιες εξετάσεις δεν αυτοσκοπός και δεν προεξοφλούν το μέλλον ενός νέου ανθρώπου. Όταν υπάρχουν ανοιχτοί ορίζοντες, επιθυμίες, ιδανικά, είτε η επιτυχία, είτε η μη επιτυχία στις εξετάσεις είναι προσωρινά, καθώς οι επιλογές ενός ανθρώπου είναι πολλές, αρκεί να υπάρχει θέληση και όραμα κάτι για το οποίο διακρίνονται οι νέοι μας.

Η ζωή μας είναι γεμάτη εκπλήξεις. Οι πανελλήνιες σαφώς και είναι εύκολη υπόθεση το γνωρίζουμε όλοι μας. Οφείλετε να δώσετε την μάχη και να κάνετε το «Νέο Ξεκίνημα» στη ζωή σας.

Σας εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μας, τόσο εγώ, όσο και όλη η ομάδα εκλεγμένων και συνοδοιπόρων της δημοτικής παράταξης «Νέο Ξεκίνημα», καλή επιτυχία, καλή και επιτυχημένη προσπάθεια. Αποβάλετε το άγχος και σκεφτείτε μονάχα θετικά και τα αποτελέσματα θα είναι αναμφίβολα τα επιθυμητά. Ήμαστε δίπλα σας και θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε δίπλα σας, τόσο σε εσάς, όσο και στην νέα γενιά, το μέλλον του τόπου μας», αναφέρει ο Μιχάλης Μπαγιώτης.