Μιχάλης Μπαγιώτης: Ο Δήμος μας χρειάζεται ανθρώπους με σοβαρότητα, εντιμότητα και μεράκι για προσφορά!

ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ

ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ

Με «όπλα» του την σοβαρότητα, την εντιμότητα, την ειλικρίνεια και τη διάθεση να προσφέρει στο τόπο, πλαισιωμένος από ένα ισχυρό έμψυχο δυναμικό, που έδωσε εξετάσεις και κατάφερε να τις περάσει με «Άριστα» καθώς επίσης και ένα νέο δυναμικό από νέους ανθρώπους που οραματίζεται να δει το Δήμο Φαρκαδόνας, σε μια καλύτερη μοίρα από αυτή που είναι σήμερα, ο Μιχάλης Μπαγιώτης, κινείται μεθοδικά και χτίζει το συνδυασμό του, βαδίζοντας προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023.

Η σοβαρότητα και η σκέψη που διακρίνουν τον ίδιο αλλά κι όλους τους συνοδοιπόρους του, αποτελούν εχέγγυο για την επιτυχή πορεία του στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο κόσμος σήμερα αγκαλιάζει το «Νέο Ξεκίνημα», τους ανθρώπους που έχουν διάθεση να προσφέρουν σε ένα τόπο που τα τελευταία χρόνια μαραζώνει, καθώς οι υποσχέσεις που ακούστηκαν και ακούγονται κατά καιρούς δεν γίνονται πράξεις.

Και ο Μιχάλης Μπαγιώτης δεν οραματίζεται ένα Δήμο που θα μένει στις υποσχέσεις. Θα αγωνιστεί μαζί με παλιούς και νέους συνοδοιπόρους για πράξεις που θα βασίζονται στην σοβαρότητα και την αλήθεια. Εκεί κοντά στους πολίτες, εκεί δίπλα στους συνδημότες.