Μιχάλης Μπαγιώτης: Καταφέρατε υπό δύσκολες συνθήκες να θέσετε νέα θεμέλια

Με θέληση και υπομονή και με την υποστήριξη γονιών και καθηγητών καταφέρατε την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, αναφέρει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολιτεύσης του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Μιχάλης Μπαγιώτης

Με την ανακοίνωση των βαθμολογιών για την εισαγωγή των μαθητών και μαθητριών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Μιχάλης Μπαγιώτης, εκφράζει τις θερμές συγχαρητήριες ευχές, στους υποψηφίους και πλέον νέους φοιτητές του Δήμου Φαρκαδόνας που κατάφεραν να πετύχουν την εισαγωγή τους σε Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και με τον τρόπο αυτό να υλοποιήσουν τον στόχο τους μετά από προσπάθειες και κόπους ετών. Ευχόμαστε σε όλες τις επιτυχούσες και τους επιτυχόντες να έχουν υγεία και να υλοποιήσουν το όραμά τους για λαμπρή σταδιοδρομία που θα τους εξασφαλίσει την επαγγελματική αποκατάσταση. Υπό δυσμενείς συνθήκες που προκάλεσε η πανδημία του κορονοϊού, που απειλούσαν την προσπάθειά τους, κατάφεραν να θέσουν τα θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο που αναμφισβήτητα και το αξίζουν και το δικαιούνται.

Η πορεία προς την επιτυχία και την επίτευξη των στόχων δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η φετινή χρονιά έκρυβε πολλά προβλήματα εξαιτίας της πανδημίας. Με θέληση και υπομονή και με την υποστήριξη γονιών και καθηγητών καταφέρατε την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Σας αξίζουν πολλά μπράβο για αυτή την πρώτη νικηφόρα μάχη. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κατέβαλαν αξίζουν και στα απιδιά που δεν κατάφεραν την εισαγωγή τους σε κάποια σχολή. Τους προτρέπω να συνεχίσουν την προσπάθεια καθώς όλοι μας έχουμε μια δεύτερη ευκαιρία για το «Νέο Ξεκίνημα», αναφέρει σε μήνυμα του ο κ. Μπαγιώτης.

KRINI LIVE