Μιχάλης Μπαγιώτης: Ευχές για καρποφόρα και γεμάτη προκλήσεις ακαδημαϊκή πορεία

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Μιχάλης Μπαγιώτης έρχεται να ευχηθεί τους νεοεισαχθέντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση «Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους μαθητές-υποψηφίους των πανελληνίων εξετάσεων. Σημαντική ταυτόχρονα για τους γονείς που ζούσαν το καθημερινό άγχος των παιδιών τους, σημαντική και για τους καθηγητές καθώς η συμβολή τους υπήρξε καθοριστική για την επιτυχία».

Με τα παραπάνω λόγια ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Μιχάλης Μπαγιώτης έρχεται να ευχηθεί τους νεοεισαχθέντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση που πλέον ετοιμάζονται να περάσουν τις πύλες των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων όλης της χώρας. Συγχαίρει τους νέους πλέον φοιτητές για την επιτυχία τους και τους εύχεται καλή πρόοδο στις σπουδές τους«Ο πρώτος στόχος επετεύχθη για δεκάδες παιδιά από τα σχολεία της Φαρκαδόνας, αλλά ταυτόχρονα κι από υποψηφίους, νεοεισαχθέντες πλέον στη τριτοβάθμια εκπαίδευση που έλκουν την καταγωγή τους από το Δήμο μας και διαμένουν σε άλλες περιοχές της χώρας. Η σημερινή ημέρα είναι σημαντική για εσάς, τις οικογένειες σας, την εκπαιδευτική κοινότητα, αλλά και για όλο το Δήμο. Καμαρώνουμε όλοι από κοινού την επιτυχία σας, χειροκροτούμε το θάρρος, την υπομονή και το πείσμα σας να κατακτήσετε το στόχο και πολλοί από εσάς την κορυφή, καθώς εισαχθήκατε σε σχολές πρώτοι των πρώτων. Πλέον ετοιμάζεστε για ένα «Νέο Ξεκίνημα» στην ζωή σας. Εύχομαι αυτό το «Νέο Ξεκίνημα» να είναι καρποφόρο και γεμάτο ευχάριστες εκπλήξεις και προκλήσεις. Εμείς είμαστε εδώ να καμαρώνουμε και να στηρίζουμε τους στόχους σας.Συγχαρητήρια οφείλονται και στα παιδιά που δεν κατάφεραν το στόχο της εισαγωγής ή της σχολής που επιθυμούσαν. Σαφώς αντιλαμβανόμαστε την πικρία τους, αλλά σαφώς και τίποτα δεν έχει τελειώσει. Με διάθεση, θέληση και υπομονή τους παροτρύνω να συνεχίσουν την προσπάθεια, η οποία θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Στη ζωή υπάρχουν πολλοί δρόμοι επιλογής όπως και δεύτερη ευκαιρία.Καλές σπουδές σε όλους.», αναφέρει ο κ. Μιχάλης Μπαγιώτης.