Μια λιτή παιδική γιορτούλα διοργανώθηκε από το χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρήνης

Με λιτό τρόπο αλλά με χαρά, αισιοδοξία και ελπίδα το χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρήνης διοργάνωσε χριστουγενιάτικη γιορτή για τα μικρά παιδιά

Τα Χριστούγεννα αποτελούν μια άκρως χαρούμενη γιορτή, την οποία απολαμβάνουν τα παιδιά, τα οποία πλημμυρίζουν τις καρδιές τους με χαρά και ευτυχία. Κατ΄ αυτόν τον τρόπο και μετά από δυο χρόνια απουσίας γιορτών, εξαιτίας της πανδημίας ο χοροδιδάσκαλος του Συλλόγου αποφάσισε να προσφέρει χαρά στα παιδιά, διοργανώνοντας μια λιτή γιορτή. Εμπνευστές και δημιουργοί της εκδήλωσης ο κ. Βασίλης Γαλάνης και η σύζυγός του κ. Ρούλα Πελεκάνη, που με την συνεργασία των παιδιών προσέφεραν ένα μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, συμβαδίζοντας με το πνεύμα των γιορτών.

Τα παιδιά ερμήνευσαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και έπαιξαν παραδοασικά παιχνίδια, ενώ ταυτόχρονα παρουσίασαν τοπικούς χορούς, δίνοντας μια ευχάριστη νότα στη σκοτεινιά της πανδημίας.

Όλοι από κοινού αντάλλαξαν ευχές για τα Χριστούγεννα και το νέο χρόνο, ενώ γεύτηκαν μοναδικά γλυκίσματα που προσφέρθηκαν στην εκδήλωση.

Ευχή όλων τα επόμενα Χριστούγεννα να είναι άκρως χαρούμενα μακριά από την πανδημία και τις δυσάρεστες ειδήσεις.