Μέσα σε γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το απόγευμα η χριστουγεννιάτικη γιορτή του νηπιαγωγείου Ταξιαρχών.

Μέσα σε κατάμεστη αίθουσα γονείς και συγγενείς των μικρών μαθητών του νηπιαγωγείου Ταξιαρχών απόλαυσαν και χειροκρότησαν το ταλέντο τους στην υποκριτική.
Παιδιά και νηπιαγωγοί παρουσίασαν την ιστορία της «Γέννησης» μέσα από μία σειρά αφηγήσεων, αλλά και μουσικοκινητικής ερμηνείας. Τα μικρά παιδιά έκλεψαν κυριολεκτικά την παράσταση και φυσικά η ανταμοιβή τους ήταν τα δώρα από τον Άη Βασίλη στο τέλος της βραδιάς.
Την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος Ταξιαρχών κ. Αποστόλης Καταραχιάς, ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Ταξιαρχών κ. Αργύρης Κωνσταντίνος και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ταξιαρχών κ. Τασιόπουλος Δημήτριος.
Μετά την εκδήλωση ακολούθησε ο καθιερωμένος μπουφές, τον οποίο επιμελήθηκαν οι γονείς του νηπιαγωγείου, ενώ τα αναψυκτικά ήταν χορηγία των ψυγείων Θ. Κλιάφα.
Τα νήπια και οι νηπιαγωγοί Μπουραζάνα Ηλιάνα και Χατζής Αθανάσιος θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τον Διευθυντή του Δημοτικού σχολείου Ταξιαρχών για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων και να ευχηθούν σε όλους Καλά Χριστούγεννα, με υγεία, ευτυχία και δημιουργικότητα το Νέο Έτος.