Μέσα σε ένα μήνα οι αναγνώστες της ηλεκτρονικής εφημερίδας «Krini Live» ανήλθαν στα 1.479.583 άτομα!!

Σπάει εκ νέου τα ρεκόρ η επισκεψιμότητα της ηλεκτρονικής εφημερίδας «Krini Live», γεγονός που σκορπίζει χαρά στη συντακτική ομάδα και στους διαχειριστές της.  

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία το περασμένο 28ημερο η ηλεκτρονική εφημερίδα δέχτηκε 1.479.583 μεμονωμένους επισκέπτες που θέλησαν να ενημερωθούν μέσω των θεμάτων που αναρτήθηκαν ενώ υπήρξαν 259.493 κοινοποιήσεις, από αναγνώστες, θεμάτων που παρουσιάστηκαν. Το ίδιο χρονικό διάστημα την σελίδα ακολούθησαν 17.732 νέα άτομα.

Τα στατιστικά στοιχεία που αναδεικνύουν πρώτη την «Krini Live» σκορπούν ιδιαίτερη ικανοποίηση, ταυτόχρονα όμως και ευθύνη για την άμεση και έγκυρη ενημέρωση των πολλών αναγνωστών μας. Εξάλλου χωρίς την εμπιστοσύνη όλων σας, τώρα και τα προηγούμενα χρόνια, δεν θα καταφέρναμε τίποτα. Η αγάπη και η εμπιστοσύνη όλων των αναγνωστών, μας προτρέπει και μας επιβάλλει να αγωνιστούμε ακόμη περισσότερο για να παρουσιάζουμε άμεσα και έγκυρα τις ειδήσεις και τα γεγονότα που συμβαίνουν στην περιοχή μας και στο νομό, με σαφή και έγκυρο τρόπο, με δημοσιογραφία που στηρίζεται στους κανόνες δεοντολογίας, χωρίς υπεκφυγές, χωρίς «χτυπήματα στις πλάτες», χωρίς να αποκρύπτουμε την αλήθεια, παρουσιάζοντας το άσπρο, μαύρο.

Αυτό εξάλλου εκτίμησε το κοινό που μας εμπιστεύεται χρόνια τώρα για την ενημέρωση του και μας κατατάσσει με ασύλληπτη διαφορά στην κορυφή της πληροφόρησης.

Σας ευχαριστούμε θερμά όλους και δεσμευόμαστε να είμαστε μπροστά στα γεγονότα τώρα και πάντα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.