Χρήστος Σταμόπουλος από το Ζάρκο: «Δεν πρέπει να μας καταβάλλει η απαισιοδοξία»

Κάτοικοι της κοινότητας Ζάρκου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του υποψηφίου δημάρχου Φαρκαδόνας, Χρήστου Σταμόπουλου και της δημοτικής παράταξης «Άμεση Δημοκρατία» και συμμετείχαν στην συγκέντρωση που έγινε σε καφενείο του χωριού.

Μιλώντας ο υποψήφιος δήμαρχος αναφέρθηκε στην οικονομική λεηλασία σε βάρος του λαού από τις αλλεπάλληλες «κρίσεις» που δημιουργούν οι κυρίαρχες πολιτικές. Κατέδειξε πως οι δημοτικές Αρχές, μαζί και η δημοτική Αρχή Φαρκαδόνας, συμπλέουν με τις αντιλαϊκές πολιτικές των κυβερνήσεων, εξυπηρετώντας το 1% που κάθεται στο σβέρκο του 99%.

«Δεν πρέπει να μας καταβάλλει η απαισιοδοξία στην εποχή της γενικευμένης μαυρίλας. Στεκόμαστε όρθιοι και αντιστεκόμαστε σθεναρά στους ληστές και τα λαμόγια. Στηρίζουμε τις διεκδικήσεις των λαϊκών τάξεων και κλάδων. Αποκαλύπτουμε τις λαμογιές, την κακοδιοίκηση και την κακοδιαχείριση που φτάνουν μέχρι τον Δήμο μας. Αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες, έλεγχος, λογοδοσία, διαφάνεια, αγώνας και διαφύλαξη της αξιοπρέπειας μας παντού.», τόνισε ο κ. Σταμόπουλος.

Παίρνοντας την σκυτάλη απ’ τον επικεφαλής της κίνησης οι κάτοικοι του Ζάρκου αναφέρθηκαν τόσο στα γενικά, όσο και στα τοπικά προβλήματα του χωριού: πανάκριβα εφόδια στον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα και τιμές καταθλιπτικές στα αγροτικά προϊόντα, μεγάλο δημογραφικό πρόβλημα και υπερχρέωση πολλών στις τράπεζες.

Στη συνέχεια, επικεντρώθηκαν στους σεισμοπαθείς, που δεκάδες οικογένειες εξακολουθούν να ζουν σε άσχημες συνθήκες στα κοντέινερ, χωρίς πολλοί να λάβουν ακόμα τις αποζημιώσεις που δικαιούνται, με ευθύνη της κυβέρνησης, αλλά και την κακοδιαχείριση των χρημάτων που δόθηκαν από την Περιφέρεια και τον Δήμο Φαρκαδόνας.

Κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης αποφασίστηκε να διεξαχθεί τη Δευτέρα 14 Νοέμβρη στις 7:00 μ.μ. στο καφενείο του «Σταμάτης» νέα μάζωξη των κατοίκων του Ζάρκου με αποκλειστικό θέμα τους σεισμοπαθείς.


1 σχόλιο

  1. Ν αλλάξουν τα πάντα,λαϊκές συνελεύσεις σε ολα τα χωριά του δήμου φαρκαδόνας για τα προβληματα κ την φτώχεια✊✊✊