Μέρα παρά μέρα και μια εκδήλωση μετά τις 15 Ιουλίου

Τελικά θα διοργανώνονται από τα μέσα του καλοκαιριού εκδηλώσεις αλλά υπό αυστηρά μέτρα προστασίας

Αρκούν τελικά 45 ημέρες για την διοργάνωση εκδηλώσεων, πανηγυριών αλλά και καλοκαιρινών χορών που διεξαγόταν τα προηγούμενα χρόνια στα χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας;

Οι διοργανωτές θα πρέπει να βρουν το τρόπο, μιας και τα προηγούμενα χρόνια ο κύκλος των καλοκαιρινών εκδηλώσεων έπεφτε στις 31 Αυγούστου.

Κι αν όλοι το προηγούμενο διάστημα δεν ήλπιζαν σε εκδηλώσεις το φετινό καλοκαίρι, το υπουργείο Πολιτισμού ήρθε να δώσει τη λύση, επιτρέποντας τις υπαίθριες εκδηλώσεις από τις 15 Ιουλίου.

Από τις 15 Ιουλίου επιτρέπονται δημόσιες πολιτιστικές παραστάσεις μέσα στις οποίες συγκαταλέγονται και πανηγυρικές εκδηλώσεις στα χωριά μας.

Τα προηγούμενα χρόνια ωστόσο υπήρχαν Σύλλογοι αλλά και πολιτιστικοί και αθλητικοί φορείς που έσπευδαν να πραγματοποιήσουν τις εκδηλώσεις τους από τις αρχές του καλοκαιριού.

Οι ανακοινώσεις της υπουργού Πολιτισμού προκάλεσαν σχετική ικανοποίηση στις διοικήσεις Συλλόγων και Αθλητικών Ομίλων του Δήμου Φαρκαδόνας. Αυτό που προκαλεί προβληματισμό είναι πότε θα διεξαχθούν οι εκδηλώσεις μιας και το χρονικό διάστημα είναι ιδιαίτερα μικρό μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού. Πολλοί από τους εν δυνάμει διοργανωτές δηλώνουν πως για να προλάβουν όλοι θα πρέπει να διεξάγονται εκδηλώσεις αν όχι σε καθημερινή βάση με κενό μιας ημέρας.

KRINI LIVE