Με κορονοϊό και σε καραντίνα στο σπίτι του ο Μιχάλης Μπαγιώτης

Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι ότι τα συμπτώματα είναι ήπιας μορφής και μέχρι στιγμής όλα βαίνουν καλώς, με τον ίδιο να ακολουθεί τις οδηγίες από τον θεράποντα ιατρό του

Όπως όλα δείχνουν ο κορονοϊός δεν κάνει διαχωρισμούς σε εμβολιασμένους και ανεμβολιάστους. Πλήττει τους πάντες ανεξαρτήτως ηλικίας και γι΄ αυτό οφείλουμε όλοι μας να ήμαστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί τηρώντας τα μέτρα προστασίας για να αποφυγούμε δυσάρεστες καταστάσεις.

Με κορονοϊό νοσεί τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες της «ΚΡΗΝΗ LIVE» ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας, Μιχάλης Μπαγιώτης. Βρίσκεται στο σπίτι του σε καραντίνα, παρουσιάζοντας ήπιας μορφής συμπτώματα, καταρροής και δέκατων πυρετού. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τις προηγούμενες ημέρες νόσησε άτομο, του οικογενειακού περιβάλλοντος του κ. Μπαγιώτη, με αποτέλεσμα την διασπορά του ιού και στον ίδιο. Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι ότι τα συμπτώματα είναι ήπιας μορφής και μέχρι στιγμής όλα βαίνουν καλώς, με τον ίδιο να ακολουθεί τις οδηγίες από τον θεράποντα ιατρό του. Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο ίδιος, όσο και τα μέλη της οικογενείας του, έχουν ολοκληρώσει προ καιρού τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊου, γεγονός που σύμφωνα με τους γιατρούς του, βοηθά στην ήπια συμπτωματολογία.

Ευχόμαστε στον φίλο Μιχάλη ταχεία ανάρρωση, ξεπερνώντας αισίως την δυσάρεστη αυτήν περιπέτεια.