Με διακεκριμένους ομιλητές και πολυκοσμία η παρουσίαση του βιβλίου του Ηλία Βλαχογιάννη

Μικρή αποδείχτηκε το πρωί της Κυριακής η αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρικκαίων για να χωρέσει τις πολλές εκατοντάδες Τρικαλινών που έσπευσαν να συμμετάσχουν στην παρουσίαση του βιβλίου του πρώην νομάρχη Τρικάλων και τέως βουλευτή της ΝΔ, Ηλία Βλαχογιάννη.

Το βιβλίο του Ηλία Βλαχογιάννη τιτλοφορείται «Πορεία Ευθύνης» και προλογίζεται από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Η βιβλιοπαρουσίαση πλαισιώθηκε από διακεκριμένους ομιλητές, οι οποίοι αναφέρθηκαν στη ζωή και το έργο του συγγραφέα.

Για το βιβλίο μίλησαν ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, ο βουλευτής και πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος, ο πρώην υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου. Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο δημοσιογράφος, Γιώργος Παπαγεωργόπουλος.

Μέσα στο βιβλίο ξεδιπλώνεται όλη η πορεία του Ηλίας Βλαχογιάννη, από την γέννηση του σε ένα ορεινό χωριό της νότιας Πίνδου, τον Άγιο Προκόπιο, μέχρι και σήμερα, ενώ ιδιαίτερη αναφορά γίνεται για την πολυετή θητεία του στην Ελληνική Αστυνομία και την μετέπειτα εμπλοκή του με την πολιτική, αρχικά ως Νομάρχης Τρικάλων και έπειτα ως Βουλευτής του νομού.

Λαμβάνοντας το λόγο ο Ηλίας Βλαχογιάννης ευχαρίστησε θερμά όλους τους παρευρισκόμενους στο πάνελ που τον τίμησαν με την παρουσία τους, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σ’ όλους με όσους συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια, για την επίτευξη των μεγάλων έργων στο νομό.

Στην παρουσίαση του βιβλίου που θύμισε ξεκάθαρα…προεκλογική συγκέντρωση, παραβρέθηκαν όλα σχεδόν τα παλαιότερα και νεότερα τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ σε επίπεδο Θεσσαλίας και πολύς κόσμος, που αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Ηλία Βλαχογιάννη, τον προσφορά του στον τόπο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.