Λευκό το σκηνικό και στην περιοχή της Φαρκαδόνας

Χιονόπτωση σημειώνεται σε όλο το φάσμα του Δήμου από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης θέτοντας σε ετοιμότητα τις αρμόδιες Υπηρεσίες

 Σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς κινείται και ο καιρός με το χειμώνα να δείχνει το άγριο πρόσωπό του στην περιοχή της Φαρκαδόνας καθώς επίσης και σε όλο το φάσμα του νομού.
Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης και στην περιοχή της Φαρκαδόνας ξεκίνησε ασθενής χιονόπτωση. Σε όλο το φάσμα του Δήμου από νωρίς το πρωί της Πέμπτης σημειώνεται χιονόπτωση, πιο έντονη στις περιοχές Πηνειάδας έως και τον Κλοκοτό, ηπιότερη από Γεωργανάδες έως και τους Ταξιάρχες. Εντονότερα είναι τα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή του Διασέλλου λόγω και της υψομετρικής διαφοράς σε σχέση με τα πεδινά του Δήμου.
Αναφορικά με την θερμοκρασία καταγραφεί πτωτική πορεία και κυμαίνεται από -2 έως 0 Βαθμούς Κελσίου.
Από την πλευρά του ο Δήμος Φαρκαδόνας βρίσκεται σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση κάθε είδους προβλήματος που θα επιφέρει η κακοκαιρία. Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί τις βραδινές ώρες καθώς οι μετεωρολογικές προβλέψεις προβλέπουν παγετό. Ο Δήμος Φαρκαδόνας και το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας συνιστούν την ιδιαίτερη προσοχή των οδηγών για την αποφυγή δυσάρεστων περιστατικών.
Ο καιρός σύμφωνα με την ΕΜΥ θα παρουσιάσει σταδιακή βελτίωση από τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.