Κώστας Σκρέκας: Καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία στους νεοεισαχθέντες

Τις ευχές τους για τις επιτυχίες των Τρικαλινών υποψηφίων των πανελληνίων εξετάσεων μεταφέρει ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστας Σκρέκας.

Τις ευχές τους για τις επιτυχίες των Τρικαλινών υποψηφίων των πανελληνίων εξετάσεων και νέων πλέον φοιτητών μεταφέρει ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστας Σκρέκας.

Ο υπουργός μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, μέσω Πανελλαδικών Εξετάσεων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Θέλω μέσα από την καρδιά μου να απευθύνω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια σε όλες τις νέες και τους νέους που έδωσαν εξετάσεις για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Σε όσες και όσους πέτυχαν το στόχο τους, εύχομαι καλές σπουδές, καλή σταδιοδρομία και πάντα οι προσπάθειές τους να αποδίδουν καρπούς. Σε όσες και όσους δεν κατάφεραν αυτό που ήθελαν, τους ζητώ να θυμούνται ότι στη ζωή οι δυσκολίες διαμορφώνουν τον χαρακτήρα του ανθρώπου. Η ζωή είναι ένα μοναδικό ταξίδι, με πολλές περιπέτειες και ακόμα περισσότερες ευκαιρίες. Και δικαιώνει όλους όσοι επιμένουν να κυνηγούν τα όνειρά τους και δεν τα παρατούν με την πρώτη δυσκολία. Ο επιμένων, νικά. Τέλος, στους γονείς όλων των νέων που πέρασαν τη δύσκολη δοκιμασία των Πανελλαδικών, θέλω να απευθύνω τα συγχαρητήριά μου και την ευγνωμοσύνη μου για τις θυσίες που κάνουν, προκειμένου η επόμενη γενιά της Ελλάδας να είναι καλύτερη από τις προηγούμενες».