Κώστας Παπαευθυμίου: «Θα δώσω το παρών σε όλες τις εκδηλώσεις που θα γίνουν εδώ και από τους 4 υποψηφίους»

Το παρών σε όλους τους υποψηφίους για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ θα δώσει ο πρώην υποψήφιος βουλευτής Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου, όπως ανέφερε σήμερα στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 :

«Θα πρέπει όλοι όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά του ΚΙΝΑΛ, να βάλουμε όλοι πλάτη ώστε να έχουμε συμμετοχή στις εσωκομματικές μας εκλογές.

Θα είναι διαφορετικό για τον επόμενο αρχηγό να έχει μια νομιμοποίηση από πάνω από 200 χιλιάδες ψηφοφόρους, και αλλιώς αν είναι μικρότερο το νούμερο αυτό.

Εγώ θέλω να ακούσουμε όλοι τι έχουν να μας πούνε και οι 4 υποψήφιοι, και έπειτα τι έχουμε να χρεώσουμε και τι να πιστώσουμε στον καθένα απ αυτούς.

Θα δώσω το παρών σε όλες τις εκδηλώσεις που θα γίνουν εδώ, και από τους 4 υποψηφίους. Παρόλα αυτά, θεωρώ πως χρειαζόμαστε μια αλλαγή, να δούμε τα πράγματα με μια διαφορετική οπτική. Αυτό θα μπορούσε να είναι είτε αλλαγή σε πρόσωπα είτε σε πολιτική.

Στην πρόεδρο Φώφη Γεννηματά τώρα πιστώνουμε ότι κρατάει τον χώρο ενωμένο, όμως δεν μπόρεσε να μεγαλώσει τον χώρο όσο θα θέλαμε, δεν είναι κάποιος ευχαριστημένος όταν έχει το ΠΑΣΟΚ 8% ενώ βλέπουμε ότι στην κοινωνία έχουμε μεγαλύτερο ποσοστό.»

πηγή: trikalafocus.gr