Κώστας Αρβανίτης από Φαρκαδόνα: «Η Αριστερά ήρθε να αλλάξει τον κόσμο και να τον κάνει να ζήσει καλύτερα»

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέει ότι μυρίζει εκλογές. Εγώ πάλι έρχομαι να ισχυριστώ ότι αναδύεται δυσωδία από τα πολιτικά σκάνδαλα που προέκυψαν το τελευταίο διάστημα και για την οποία φέρει μεγάλη ευθύνη η ΝΔ». Αυτό υπογράμμισε κατά την περιοδεία του στην Φαρκαδόνα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης, εκτοξεύοντας τα βέλη του κατά του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης της ΝΔ.

Σύμφωνα με την «Krini Live» ο ευρωβουλευτής συνοδευόμενος από τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ περιόδευσε το πρωί του Σαββάτου στην λαϊκή αγορά της Φαρκαδόνας. Όπως ανέφερε η επίσκεψή του στην περιοχή της Φαρκαδόνας αποτελούσε δέσμευση και υπόσχεση, καθώς το 2019 είχε ξεκινήσει από την εκεί περιοχή την προεκλογική του εκστρατεία για την Ευρωβουλή. Αποτελούσε, όπως είπε, μια υπόσχεση απέναντι στον κόσμο που τον στήριξε για την εκλογή του και μάλιστα ήταν πολύς.

Κατά την περιοδεία του στην λαϊκή είχε την ευκαιρία να συζητήσει με πολίτες αλλά και παραγωγούς για τα προβλήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι και πηγάζουν από το υψηλό κόστος παραγωγής των αγροτικών προϊόντων και τις χαμηλές τιμές, που δεν αφήνουν περιθώριο κέρδους.

Όπως είπε σχολιάζοντας τα προβλήματα αγροτών και κτηνοτρόφων η κυβέρνηση δεν έχει πλάνο για το αγροτικό-κτηνοτροφικό, γεγονός που εντείνει τα προβλήματα, με τον κόσμο να αναμετράται με τις αντοχές τους.

«Η Αριστερά δεν ήρθε να κάνει τον κόσμο απλά να αντέξει. Ήρθε να αλλάξει τον κόσμο και τον κάνει να ζήσει καλύτερα», σημείωσε ο ευρωβουλευτής.

Ο κ. Αρβανίτης ήρθε να σχολιάσει ταυτόχρονα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις που συνδέονται με την ακρίβεια, τις παρακολουθήσεις που όπως εξήγησε αποτελούν πλήγμα για την Δημοκρατία, αλλά ταυτόχρονα και με την υπόθεση της ευρωβουλευτού Εύας Καϊλή.

Σχετικά με το θέμα των παρακολουθήσεων δήλωσε ότι η Ελλάδα βίωσε και βιώνει κρίσιμες στιγμές, με τον πρωθυπουργό να μην δίνει σαφείς απαντήσεις σε τέτοιου είδους κρίσιμα ζητήματα.

Η περιοδεία του ευρωβουλευτή συνεχίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου με επισκέψεις στα σεισμόπληκτα χωριά του Ζάρκου και του Γριζάνου όπου είχε συναντήσεις με κατοίκους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.