Κόπηκε η πίτα του Δ.Σ. Φαρκαδόνας σε μια ελπιδοφόρα ατμόσφαιρα

Το 2018 θα είναι πλούσιο σε έργα εκατομμυρίων ευρώ εκτίμησε ο δήμαρχος Φαρκαδόνας Θανάσης Μεριβάκης ανατρέχοντας στην περασμένη χρονιά με τη δημοπράτηση μεγάλων έργων προϋπολογισμού πολλών εκατομμυρίων ευρώ

Με αναφορές στα έργα και στις επιτυχημένες παρεμβάσεις – πρωτοβουλίες που αναπτύσσει ο Δήμος Φαρκαδόνας, για την περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και της ανάπτυξης της περιοχής, κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα του δημοτικού συμβουλίων και των τοπικών κοινοτήτων.

Η κοπή της πίτας έγινε το βράδυ της Δευτέρας, λίγο πριν την έναρξη του δημοτικού συμβουλίου. Παρέστησαν το σύνολο των δημοτικών συμβούλων του Δήμου Φαρκαδόνας καθώς επίσης και αρκετών προέδρων των χωριών.

Την πίτα ευλόγησε ο εφημέριος της Φαρκαδόνας π. Αθανάσιος Κούτσιας, ο οποίος ευχήθηκε στο Σώμα και στους προέδρους υγεία, πρόοδο και προκοπή, προτρέποντας τους δημοτικούς συμβούλους να εργαστούν, όπως εξάλλου πράττουν τα τελευταία χρόνια για το καλό του Δήμου και των χωριών.

Τις ευχές τους για καλή χρονιά απηύθυναν ο δήμαρχος Φαρκάδόνας κ. Θανάσης Μεριβάκης καθώς επίσης και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Μιχάλης Μπαγιώτης.

Ο δήμαρχος κατά τον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στα όσα επιτελέστηκαν την περασμένη χρονιά και συγκεκριμένα στις δημοπρατήσεις έργων εκατομμυρίων ευρώ. Ζήτησε την συνεργασία όλων για την επίτευξη των στόχων που τέθηκαν για το 2018.

Ο δήμαρχος ήρθε να συμπληρώσει, εκφράζοντας ταυτόχρονα την βεβαιότητα ότι το 2018, θα είναι η καλύτερη χρονιά για το Δήμο Φαρκαδόνας, μιας και σχεδιάζονται έργα που θα ξεπεράσουν σε προϋπολογισμό το 1 εκ. ευρώ.

Καταλήγοντας ο κ. Μεριβάκης, ζήτησε από τους δημοτικούς συμβούλους να παρίστανται στις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων, ώστε να επιτυγχάνεται η ομαλή λειτουργία, τιμώντας την ψήφο που έδωσαν οι δημότες στους συμβούλους, τόσο της συμπολίτευσης όσο και της αντιπολίτευσης.

Καλή χρονιά ευχήθηκε και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Μιχάλης Μπαγιώτης.

Ο ίδιος δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει το έργο του, όπως εξάλλου έπραξε και την περασμένη χρονιά, με τη δέσμευση ότι θα είναι πρόεδρος όλων των δημοτικών συμβούλων ανεξαρτήτως παράταξης, και θα αγωνιστεί από κοινού για το καλό του Δήμου.