Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ έλαβε δείγματα από κοινότητες του δήμου Φαρκαδόνας

Συνεχίζεται η ιχνηλάτηση στο στενό περιβάλλον και στις επαφές των ατόμων που νόσησαν από τον κορονοϊό στον Δήμο Φαρκαδόνας

Τα θετικά κρούσματα κορονοϊού που προέκυψαν στο Δήμο Φαρκαδόνας θέτουν σε εγρήγορση τον ΕΟΔΥ για να αποτραπούν τα χειρότερα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ηλεκτρονικής εφημερίδας «ΚΡΗΝΗ LIVE» στην παρούσα φάση καταγράφονται κρούσματα σε τρεις κοινότητες του Δήμου Φαρκαδόνας, από άτομα που απευθύνθηκαν είτε σε μονάδες υγείας των Τρικάλων, είτε σε μονάδες υγείας της γειτονικής Λάρισας.

Το πρωί της Πέμπτης σε κοινότητες του Δήμου Φαρκαδόνας μετέβησαν κλιμάκια του ΕΟΔΥ τα οποία υπό τη καθοδήγηση της περιφερειακής συμβούλου κ Δήμητρας Νάτσινα συνεχίζουν την ιχνηλάτηση στο στενό περιβάλλον και στις επαφές που ανέπτυξαν οι νοσούντες.

Η ιχνηλάτηση συνεχίζεται ενώ ο ΕΟΔΥ βρίσκεται επί ποδός παρακολουθώντας την κατάσταση που διαμορφώνεται στην περιοχή.

Το πρωί της Πέμπτης πέραν των ιχνιλατήσεων και των δειγμάτων που ελήφθησαν έγινε από συνεργείο του ΕΟΔΥ και ψεκασμός σε χώρους προκειμένου να απομακρυνθεί κάθε κίνδυνος διασποράς.

Στις κοινότητες που έχουν εντοπιστεί θετικά κρούσματα οι νοσούντες σύμφωνα με πληροφορίες είναι καλά στην υγεία τους χωρίς να εμπνέεται ανησυχία ενώ έχουν τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό.

KRINI LIVE