Την ετήσια εκδήλωση διοργανώνουν ο Βλαχόφωνος Πολιτιστικός Σύλλογος Φαρκαδόνας και Περιχώρων και ο Μορφωτικός Σύλλογος Γριζάνου «Ο Βλύζας»

Κοινή εκδήλωση διοργανώνουν δυο φορείς της Φαρκαδόνας με αφορμή την πρόσφατη έλευση του νέου χρόνου.

Ο λόγος για τον Βλαχόφωνο Πολιτιστικό Σύλλογο Φαρκαδόνας και Περιχώρων και τον Μορφωτικό Σύλλογο Γριζάνου «Ο Βλύζας» που προετοιμάζονται για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.

Η εκδήλωση των δυο Συλλόγων έχει προγραμματιστεί για τις 16 Φεβρουαρίου στην αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων Θεσσαλία Παλλάς της Φαρκαδόνας στις 8 το βράδυ.

Στην εκδήλωση αναμένεται να παρουσιαστούν χοροί από τα χορευτικά τμήματα των δύο Συλλόγων που υπόσχονται να χαρίσουν νότες παράδοσης και ψυχαγωγίας.

Τιμή εισόδου 5 ευρώ με φαγητό, στην οποία δεν περιλαμβάνεται ποτό ή αναψυκτικό.

Πρόσκληση σε όλους…

“Ο Βλαχόφωνος Πολιτιστικός Σύλλογος Περιφέρειας Φαρκαδόνας και ο Μορφωτικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Γριζάνου “Ο ΒΛΥΖΑΣ” ,προσκαλούν όλους τους δημότες , τα μέλη τους, τους εκπροσώπους της Εκκλησίας, την Περιφέρεια, το Δήμο Φαρκαδόνας και όλους τους δημοτικούς συμβούλους, τα Τοπικά Συμβούλια του Δήμου, τους πολιτιστικούς συλλόγους και τους ευρύτερους συλλόγους και φορείς του Δήμου στην από κοινού κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας ,την Παρασκευή 16/2/2018 στις 8:00 μ.μ. στην αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων Θεσσαλία Παλλάς στη Φαρκαδόνα .Τιμή εισόδου: 5 ευρώ με φαγητό, δεν συμπεριλαμβάνεται ποτό ή αναψυκτικό.”