ΚΕΡΑΜΙΔΙ: Στάση στο χωριό πραγματοποίησε σήμερα ο ΕΟΔΥ

Διενήργησε 32 Rapid tests σε κατοίκους του χωριού, οι οποίοι προέκυψαν αρνητικοί στο σύνολό τους

Δυο στάσεις σε κοινότητες του Δήμου Φαρκαδόνας πραγματοποίησε σήμερα το πρωί κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για την διενέργεια γρήγορων ελέγχων για την ανίχνευση κορονοϊού.

Όπως κατέγραψε η «ΚΡΗΝΗ LIVE» με πλούσιο φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό κατά την παρουσία της στην εκεί κοινότητα ο ΕΟΔΥ πραγματοποίησε 32 τεστ, στο σύνολό τους αρνητικά στον κορονοϊό.

Η διαδικασία διεξήχθη με παρόντες τον εφημέριο του χωριού π. Αλέξανδρο Κακαδιάρη και τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κ. Βασίλη Θεοδώρου, ο οποίος ευχαρίστησε ΕΟΔΥ, τη συντονίστρια γιατρό κα Δήμητρα Νάτσινα, Περιφέρεια και Δήμο για την έλευση του κλιμακίου στο χωριό.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συνέβαλαν ώστε να πραγματοποιηθεί η διαδικασία των τεστ στο χωριό μας. Μπορεί τα δείγματα και τα αποτελέσματα να άφησαν ικανοποίηση, ωστόσο αυτό δεν θα πρέπει να μας καθησυχάζει, καθώς ο ιός απέδειξε ότι είναι καθημερινά δίπλα μας κι έχει πλήξει πολλούς συνδημότες μας σε όλο το φάσμα του Δήμου αλλά και ευρύτερα του νομού. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και πιστή τήρηση των μέτρων», δήλωσε στην «ΚΡΗΝΗ LIVE» ο κ. Βασίλης Θεοδώρου.