ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ: Ξεκίνημα μια νέας συναρπαστικής χρονιάς

Η διαδικασία των εγγραφών ξεκίνησε από την Τρίτη 24 Αυγούστου και τα μαθήματα-δραστηριότητες την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου.

Στο «φουλ» δουλεύουν οι μηχανές των υπευθύνων των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «ΜΑΘΗΣΗ» για τον εγκαινιασμό της νέας περιόδου και την υποδοχή των παιδιών στις σύγχρονες εγκαταστάσεις των ΚΔΑΠ που προσφέρουν φιλοξενία και δημιουργική απασχόληση.

Στο κατώφλι μιας νέας συναρπαστικής χρονιάς που επιφυλάσσει όμορφες και ασυναγώνιστες εκπλήξεις για τα παιδιά, οι εγγραφές άρχισαν και βρίσκονται σε εξέλιξη.Τα οριστικά αποτελέσματα για την αξία τοποθέτησης (voucher) έχουν ανακοινωθεί.Οι γονείς που ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ, θα πρέπει να εκτυπώσουν το voucher μέσω της ειδικής πλατφόρμας «οριστικά αποτελέσματα» της ΕΕΤΑΑ https://web.eetaa.gr/results/results_2021/goneis_ori_select.php,χρησιμοποιώντας τους κωδικούς taxisnet και να το προσκομίσουν στις δομές, ώστε να γίνει η εγγραφή.

Η διαδικασία των εγγραφών ξεκίνησε από την Τρίτη 24 Αυγούστου και τα μαθήματα-δραστηριότητες την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου.

Η ζήτηση κάλυψης θέσεων είναι μεγάλη και οι θέσεις πεπερασμένες γι’ αυτό παρακαλούνται οι γονείς, όπως προγραμματίσουν εγκαίρως την εγγραφή των απιδιών τους.

Μια νέα συναρπαστική χρονιά δημιουργικής απασχόλησης ετοιμάζεται μεθοδικά βασισμένη σένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό σχέδιο ποικίλων δραστηριοτήτων, στοχοθετώντας κατευθείαν στη σωματική και πνευματική πρόοδο των παιδιών.

Με σεβασμό στον μοναδικό ρόλο του κάθε γονέα και στη μοναδικότητα του κάθε παιδιού τα ΚΔΑΠ «ΜΑΘΗΣΗ» προσπαθούν να δημιουργούν όλοι μαζί δεσμούς ζωής…