Κατέθεσε τη δική του πρόταση ο Βαγγέλης Ζαφείρης

Σε περίπτωση θανάτου ενός δημοτικού συμβούλου, πρότεινε ο Δήμος Φαρκαδόνας να αναλαμβάνει τα έξοδα της κηδείας, ως δείγμα τιμής προς το συνάδελφο που φεύγει από τη ζωή

Πρόταση με νόημα ήρθε να καταθέσει στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας ο δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης κ. Βαγγέλης Ζαφείρης.

Τι ακριβώς ανέφερε η πρόταση του…Σε περίπτωση θανάτου ενός δημοτικού συμβούλου, πρότεινε ο Δήμος Φαρκαδόνας να αναλαμβάνει τα έξοδα της κηδείας, ως δείγμα τιμής προς το συνάδελφο που φεύγει από τη ζωή. Ο ίδιος κάλεσε το Δήμο να επεξεργαστεί την πρόταση, και φυσικά αν προκύψει ένα τέτοιο δυσάρεστο γεγονός να έρχεται σε επικοινωνία με την οικογένεια του θανόντος. Σε περίπτωση που η οικογένεια δεν δεχτεί επαύξανε την πρότασή του, προτείνοντας τα συγκεκριμένα χρήματα της δημοσίας δαπάνης να προσφέρονται σε απόρους ή σε κοινωνικό παντοπωλείο.

Ο κ. Ζαφείρης έλαβε το ερέθισμα για να καταθέσει την πρόταση μετά την απώλεια του συναδέλφου Βάϊου Χριστοδούλου που έφυγε προ 20ημερου περίπου από τη ζωή.

Από την πλευρά του το δημοτικό συμβούλιο απευθυνόμενο στον κ. Ζαφείρη, εμφανίστηκε θετικό για την εξέταση της πρότασης.