Καρποφόρα και δημιουργική η νέα χρονιά για τη διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων

Η διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Με την ευχή η νέα χρονιά να είναι καρποφόρα και ανάλογη σε μαθητικές επιτυχίες προηγούμενων χρόνων κόπηκε, παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου, η πρωτοχρονιάτικη πίτα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων.

Στην κοπή παρευρέθηκαν η διευθύντρια κα Βασιλική Κάκλα, ο αναπληρωτής διευθυντής κ. Αργυρόπουλος, οι σχολικοί σύμβουλοι κα Κοτρώτσιου και κ. Ντρίζος, τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη του Υπηρεσιακού Συμβουλίου, οι υπεύθυνοι του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων, των Σχολικών Δραστηριοτήτων, του Κέντρου Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών καθώς και όλο το διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό της Δ.Δ.Ε. Τρικάλων.

Τις ευχές της προς τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς και στους υπαλλήλους της Διεύθυνσης, που επιτελούν σημαντικό έργο, απηύθυνε η διευθύντρια της διεύθυνσης κα Βασιλική Κάκλα.

Στάθηκε στην προσφορά των εκπαιδευτικών και ταυτόχρονα στο έργο που επιτελούν ενώ δεν παρέλειψε να σταθεί και στις δυσκολίες με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι.

«Είναι πολύ σημαντικό το έργο της διεύθυνσης, είναι πολύ σημαντικές οι ευθύνες μας. Καταρχάς, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους, τους συνεργάτες μου, που εργάζονται φιλότιμα και σκληρά από το πόστο του ο καθένας, Θέλω να ευχαριστήσω όλη την εκπαιδευτική κοινότητα.», σημείωσε η κα Κάκλα και συμπλήρωσε:

«Η Διεύθυνση θα είναι πάντα στο πλευρό των μαθητών και των εκπαιδευτικών, λειτουργήσαμε και θα λειτουργούμε με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύη ιδιαίτερα στα προβλήματα που παρουσιάζονται στα σχολεία. Θα συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε σωστά για να αφήσουμε έργο χρήσιμο στα παιδιά μας και στην τοπική κοινωνία.».

Τις ευχές του προς τους εκπαιδευτικούς απηύθυνε ο κ.κ. Χρυσόστομος, ο οποίος μίλησε για την προσφορά της εκπαίδευσης στους νέους που αποτελούν το μέλλον του τόπου.