Καλή σταδιοδρομία Λευτέρη

Ένας δύσκολος και επίπονος κύκλος έκλεισε για τον Λευτέρη Αθανασίου που ολοκλήρωσε τις σπουδές του και έλαβε το πτυχίο από την Φαρμακευτική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης

Ένας δύσκολος και απαιτητικός κύκλος ολοκληρώθηκε για ένα νέο άνθρωπο, πλέον επιστήμονα, από την περιοχή μας και συγκεκριμένα καταγόμενο από το χωριό του Πετρωτού, του Δήμου Φαρκαδόνας. Ο Ελευθέριος Αθανασίου, γιός του Ευάγγελου Αθανασίου και της Πόπης Κύργια, πριν λίγα χρόνια, μετά από μια πολυετή μάχη, με σκληρή μελέτη, αγωνία, άγχος, αλλά προσηλωμένος πάντα στο στόχο του, κατάφερε να εισαχθεί στη Φαρμακευτική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.

Προ ημερών, ο Λευτέρης, επέτυχε το δεύτερο μεγάλο στόχο αυτό της αποφοίτησης και της λήψης του πτυχίου, κάνοντας τους γονείς του υπερήφανους. Πλέον ο ίδιος θέτει νέους στόχους και ετοιμάζεται να τους υλοποιήσει, όσο κι αν είναι δύσκολοι. Εξάλλου τόσο ο ίδιος, όσο και εκατοντάδες νέοι της περιοχής μας απέδειξαν χρόνια τώρα ότι είναι μαχητές και πετυχαίνουν τους στόχους, αφήνοντας ικανοποίηση και προσφέροντας χαρά τόσο στους δικούς τους ανθρώπους, όσο και στο σύνολο των συνδημοτών μας.

Η «ΚΡΗΝΗ LIVE» εύχεται στο Λευτέρη, καλή σταδιοδρομία και επίτευξη των μελλοντικών του στόχων.