Εικόνες από το χθεσινό συλλαλητήριο που προκαλούν εθνική περηφάνια και ρίγη συγκίνησης  

Το «KriniTrikalon» σήμερα παρουσιάζει αποκλειστικά στιγμιότυπα που κατέγραψαν Φαρκαδόνιοι, Αναγνώστες και άλλες ιστοσελίδες κατά την παρουσία και συμμετοχή τους στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για το Σκοπιανό

Χιλιάδες Έλληνες από το σύνολο της Ελληνική επικράτειας συμμετείχαν το συλλαλητήριο που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη για το Σκοπιανό. Χιλιάδες  Έλληνες και Ελληνίδες, μαζί και κάτοικοι της Φαρκαδόνας που μετέβησαν στη συμπρωτεύουσα, διαδήλωσαν, ενώνοντας τις φωνές τους, στέλνοντας το μήνυμα από άκρη σε άκρη της Υφηλίου, «Η Μακεδονία, ήταν και θα είναι Ελληνική».
Έλληνες και Ελληνίδες έστειλαν ηχηρό μήνυμα για την Ελληνικότητα της Μακεδόνιας για τις χρυσές σελίδες της ιστορίας που μας χάρισε, οι οποίες ουδέποτε θα χαριστούν και δανειστούν σε κανένα, πόσο μάλλον σε ένα κρατίδιο σαν τα Σκόπια.
Το «KriniTrikalon» σήμερα παρουσιάζει αποκλειστικά στιγμιότυπα που κατέγραψαν Φαρκαδόνιοι κατά την παρουσία και συμμετοχή τους στο συλλαλητήριο. Εικόνες που συγκινούν και προκαλούν ρίγη συγκίνησης και εθνικής υπερηφάνειας. Στιγμιότυπα που μόνο οι Έλληνες μπορούν να προσφέρουν που ενώνονται για να υπερασπιστούν τα χώματα της πατρίδας και την πλούσια ιστορία της.