Αρχίζουν να βγαίνουν τα τρακτέρ στα χωριά της Φαρκαδόνας

̰뼪㱯��ȥ󳡫ߡ򠳴筠娭骞 祿 󴯠�粠͟ꡩᲠ�Н찴砲1 ɡ�ᱟﵠ2016. (EUROKINISSI/ȁ́ӇӠʁˋɁсө

Αναχωρούν αύριο Τετάρτη στις 10:30 το πρωί για να παραταχθούν στο Τρικαλινό μπλόκο που θα στηθεί στον Ε65 στο ύψος του Μεγαλοχωρίου

Ελάχιστα 24ωρα απομένουν πριν την έναρξη των αγροτικών κινητοποιήσεων και στο νομό Τρικάλων. Από το πρωί της Δευτέρας τα πρώτα τρακτέρ άρχισαν να κατεβαίνουν στις πλατείες των χωριών και σε κομβικά σημεία, προκειμένου μεθαύριο Τετάρτη να ξεκινήσουν με προορισμό την είσοδο του Ε65 στο ύψος του Μεγαλοχωρίου.

Τρακτέρ έκαναν την εμφάνιση τους το πρωί της Δευτέρας και στην είσοδο της Φαρκαδόνας, επί της παλαιάς εθνικής οδού Τρικάλων – Λάρισας, στο ύψος του Αμαξοστασίου του Δήμου Φαρκαδόνας.

Αγρότες παρέταξαν τρακτέρ και δηλώνουν πανέτοιμοι να ανοίξουν το φετινό κύκλο των κινητοποιήσεων. Από την πλευρά της η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων η «Άνοιξη» αναμένει τα τρακτέρ να αυξηθούν από αύριο το πρωί αλλά και την Τετάρτη λίγο πριν αναχώρηση των τρακτέρ από την Φαρκαδόνα για τα Τρίκαλα. Παράλληλα συνεχίζει και εντείνει τις εξορμήσεις στα χωριά του Δήμου, απευθύνοντας κάλεσμα για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις.

Σύμφωνα με το υπάρχον πρόγραμμα οι αγρότες της Φαρκαδόνας θα αναχωρήσουν στις 10:30 το πρωί της Τετάρτης, με προορισμό το χώρο που θα στηθούν τα μπλόκα, την ίδια ώρα οι αγρότες των υπολοίπων περιοχών του νομού θα αναχωρήσουν και θα συναντηθούν αρχικά στο Δέλτα Λαρίσης, στην είσοδο των Τρικάλων και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για το σημείο που αναμένεται να στηθεί το Τρικαλινό μπλόκο.