Η υφυπουργός Παιδείας δεσμεύτηκε να επισκεφτεί το σχολείο του Διασέλλου

Τα παιδιά του χωριού ζωγράφισαν για την κα Σοφία Ζαχαράκη και η νηπιαγωγός του σχολείου προσέφερε τις ζωγραφιές στην συνάντηση που είχε με την υφυπουργό

Η υπόσχεση δόθηκε και πλέον τα νήπια του νηπιαγωγείου και τα παιδιά του δημοτικού σχολείου του «ακριτικού» χωριού του Διασέλλου του Δήμου Φαρκαδόνας, αναμένουν αυτή να γίνει πράξη. Να δουν από κοντά να επισκέπτεται τόσο το νηπιαγωγείο, όσο και το δημοτικό σχολείο του χωριού, η υφυπουργός Παιδείας κα Σοφία Ζαχαράκη.

Τα παιδιά του Διασέλλου προσφάτως αποφάσισαν να ζωγραφίσουν για την υφυπουργό. Με τους μαρκαδόρους και τις μπογιές τους μετέφεραν την αγάπη τους για το χωριό, ενώ άλλα προσπάθησαν να φανταστούν πως βλέπουν με τις παιδικές τους ψυχούλες μια υπουργό. Αυτές οι ζωγραφιές μεταφέρθηκαν αυτοπροσώπως από την νηπιαγωγό του νηπιαγωγείου κα Παναγιώτα Μπουρνάκα στην υφυπουργό Παιδείας κα Σοφία Ζαχαράκη.

Η νηπιαγωγός συνάντησε την υφυπουργό σε εκπαιδευτική εκδήλωση που διεξήχθη πρόσφατα στην Λάρισα και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί της και να τις προσφέρει τα δώρα των παιδιών. Η υφυπουργός ενθουσιάστηκε τόσο από τις ζωγραφιές, όσο και για το έργο των σχολείων του Διασέλλου με τα ελάχιστα παιδιά και δεσμεύτηκε ότι με την πρώτη ευκαιρία θα επισκεφτεί το μικρό, ημιορεινό χωριό του Δήμου μας.