Η συμφέρουσα λύση θέρμανσης για τον επόμενο χειμώνα ακούει στο όνομα Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ – Π. ΣΩΤΗΡΙΟΥ

Μην αναζητάτε μακρινές λύσεις για τη θέρμανση του χειμώνα, καθώς κοντά μας και στην περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας η επιχείρηση Ξύλου – Pellet Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ – Π. ΣΩΤΗΡΙΟΥ μπορεί να μας εξυπηρετήσει φθηνά και άμεσα

Μπορεί να απέχουμε αρκετά από το χειμώνα, ωστόσο η ιστορία των παλιότερων μας καθοδηγεί για τις έγκαιρες και συμφέρουσες προετοιμασίες της χειμερινής περιόδου που σχετίζονται με την θέρμανση. Κι όπως οι παλιότεροι φρόντιζαν από τη καρδιά του καλοκαιριού να προμηθευτούν τα απαραίτητα της θέρμανσης, έτσι κι εμείς οφείλουμε να ακολουθήσουμε τις συμβουλές των παλιότερων.

Κι αν όλοι εμείς αναζητούμε συμφέρουσες λύσεις δεν έχουμε παρά να επισκεφτούμε την επιχείρηση Ξύλου και Πέλετ που ακούει στο όνομα «Ε. Σταθοπούλου – Π. Σωτηρίου». Η επιχείρηση τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στη διασταύρωση Αχλαδοχωρίου – Γριζάνου και εξυπηρετεί τις ανάγκες μας για την θέρμανση του χειμώνα σε ξύλο και πέλετ.

Στην επιχείρηση θα συναντήσει κανείς ξύλο προερχόμενο από Δρυς, Οξιά, Πουρνάρι, πάντα Ελληνικό και σε άριστη ποιότητα, κομμένα είτε για σόμπα, είτε για τζάκι. Ταυτόχρονα πωλείται πέλετ το οποίο διακρίνεται για την ποιότητα και την καύση του, απομακρύνοντας κινδύνους και προβλήματα.

Τα προϊόντα ξύλου και πέλετ πωλούνται σε συμφέρουσες τιμές, καλύπτοντας όλα τα πορτοφόλια.

Για εξυπηρέτηση, ποιότητα, ασυναγώνιστες τιμές, η λύση είναι μία και ακούει στον όνομα της επιχείρησης «Σταθοπούλου – Σωτηρίου».

Για πληροφορίες και παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 2433051171 & 6973 807 139.